Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Bajban vagyok a kalóriabázis.h...

Bajban vagyok a kalóriabázis.hu oldallal?

Figyelt kérdés
Most az a helyzet, hogy napi 12óát dolgozom,6x egy héten, álló munka, ez idő alatt csak péksüteményeket,édeset, sósat tudok enni,mert nincs más, mondjuk ezt reggelire,napi fél-1órát bicajozok.Mit tehetnék hogy fogyjak vagy 5-6kg-ot? Kb 15kg felesleg van rajtam,de már 5kg minusznak is örülnék ilyen feltételekkel. Milyen átlagos kcal felhasználásnak számít az oldalon, melyiket kell megadnom? Átlagos aktivitású fizikai munka?
2013. nov. 14. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

Félreértesz valamit. Péksüteményekkel nem tudsz fogyni.

Nem abszolút értelemben véve, mert ha elég keveset eszel, akkor fogyni fogsz. De le fogsz gyengülni, romlik a zsír-izom arányod, megbetegszel. Így hogy bírnád a 12 órázást?

2013. nov. 14. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom,de ilyen helyen dolgozom, és nincs lehetőség másféle étkezésre, és szünetem se nnagyon van...pláne nem ebéd/reggeli stb szünet :( viszont az sem megoldás ha egyáltalán nem eszem egy falatot sem....
2013. nov. 14. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem. Nincs mindig győzelmi lehetőség, okos megoldás. Ha csak búzalisztes kaját lehet enni (tényleg nem tudsz legalább rizst vinni magaddal, gyümölcsöt, zöldséget, húst) akkor a táplálkozás, ami a lényeg meg van lőve. Próbálkozhatsz mértékletesen enni, de ez nem szokott sikerülni.

Egyrészt ilyen ételek mellett nagyon, nagyon könnyű megéhezni és túlenni. Másrészt tönkre teszik az emésztést, anyagcserét.. és hiába eszel keveset, nagyon rossz minőségűek a péksütemények. Nem tolerálja még a férfiak szervezete sem sokáig, nemhogy a nőké.

2013. nov. 14. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha rosszul értelmeztem a nemedet, akkor elnézést kérek, de nem is ez a lényeg.
2013. nov. 14. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Kaját sajnos nem tudok vinni, korán kezdek igy reggelizni se nagyon tudok előtte, ott meg ha eszek valamit általában 3db pici pogácsát, dehát 12órára sehogy nem elég. Itthonra próbálok húst készíteni,de az erőmből és időmből nem mindig esélyes. Nagyjából tudom a kcal tartalmakat, ha max 500at vinnék be belőlük, és este /délután pedig valami husit zöldséggel, még megoldható lenne? Szerintem igen, az éhséggel ott amugy sincs gond, csak nem akarok összeesni a kaja hiány miatt. :/
2013. nov. 14. 18:27
 6/9 A kérdező kommentje:
És igy napi 12órás állómunka mellett, beirhatom hogy átlagos aktivitású fizikai munkát végzek,és legalább 1200kcal tartalmú étrendet követhetek?
2013. nov. 14. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz.. nézz utána az időszakos böjtöknek, így ki lehet bekkelni a meló idejét, amíg nem tudsz értelmes ételt enni.. Hát sok sikert hozzá, sajnos én úgy tapasztaltam, hogy ha lisztes cuccokat eszel, nem fog menni.

De vannak jó ötleteid, amikkel el lehet kezdeni a dolgot..

2013. nov. 14. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudsz fogyni így is, a lényeg a kalóriadeficit.

Annyival segíts magadon, hogy tízóraira, uzsonnára vigyél magaddal gyümit is.

2013. nov. 26. 09:35
 9/9 anonim válasza:
Hiaba nem tudol reggelizni, muszaj lesz pedig, egy boseges reggel mindent belertve , feherje, rostok, sok gyumolcs mar egy elony mert kesobb ehezel meg, aztan felbe elfogyaszthatol 1 MAX 2 croissantot is, aztan vacsira csak salata vagy valami kaloriaszegeny menud legyen, szoktasd ra magad a reggelizeshez, mert akkor nem leszel annyira ehes a munkahelyeden, szerintem ez az egyetlen lehetoseged
2013. dec. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!