Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Baj ha csak ilyeneket eszem?

Baj ha csak ilyeneket eszem?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a MyFitnessPal programot használni telefonon, ki is számoltam 1870 kcal a napi kalóriaszükségletem. Az érdekelne, hogy az nagy baj-e ha szendvicseket vagy péksütiket eszem? Reggel fél 6-kor kelek, és este fél 6-ra érek haza (remélem a második félévben jobb órarendem lesz), így sajnos csak azt tudom enni, amit reggel elviszek. Holnapra például két nagy pizzás csigát tudok vinni(1db 400 kcal kb..) amit úgy fogyasztanék el, hogy 7 órakor fél db, 2 óra múlva, tízóraira egy fél db, aztán 3 óra múlva(azért 3 óra múlva mert ha 2 óra múlva enném az a tesi óra előtti szünet lenne..:S) megint egy fél db, és aztán 2 óra múlva megenném az utolsó fél pizzás csigát. Aztán kb 70 perc a haza út, fél 7 előtt ennék még valamit.. Ez így jó? vagy inkább vigyek itthonról például 2db almát? Nem akarok éhezni, de sajnos most szólt anya, hogy nem tudok itthonról szendvicset vinni, kevés kenyér van itthon, a boltok meg már zárva vannak..

És még azt is szeretném meg kérdezni, hogy hal meg csirkemell helyett mit egyek? mert vega vagyok..:)

2014. jan. 5. 18:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, még aktuális lenne, de azaz igazság hogy most sincs semmi étel itthon, egy fél kenyér, egy kevés húsleves, és ennyi, a többit nem eszem vagy nem ehetem. Ezért inkább nem eszek, mindjárt megyek edzeni és kész.:/ Sokan mondják, hogy nem szabad éhesnek lenni, de ilyen anyagi körülmények között nem tud mit tenni az ember. Egy fél tál hús levest tudok majd enni, de szerintem nem ezen van a hangsúly, ha értitek mire gondolok. Hónap elején megtudjuk engedni magunknak, hogy saláta félét egyek, de így hónap közepe, vagy vége fele már nem igen. Kissé vicces a helyzet, hogy pénz nélkül nehezebb lefogyni (nincs apelláta, ez így van!) viszont pont azért kell lefogynom, hogy legyen pénzem.:DD Mindegy, ez nem ide tartozik csak épp eszembe jutott. Azért köszönöm a válaszod, márciusba lehet kipróbálom, ment a zöld kéz. :)
2014. febr. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!