Ha tegnap 2200 kcal-t vittem be 1700 kcal helyett, ma jóvá tehetem valahogy?
Hála a Télapónak...:/
Ha ma 500-zal kevesebbet eszem, jóvá tehetem?
Egyél annyit amennyivel jóllaksz, de olyan ételekből, amiktől nem hízol el.
A matek, a számok világa szép és jó, de ezt nem lehet így helyettesíteni. 1700 kcallal is hízhatsz, ha elég ergya ételeket eszel. 2200-zal meg nem kellene hogy hízz, ha nem cukorból áll, és edzel rendszeresen.
Köszi!
Természetesen csak poénkodtam, hogy a Télapó tehet róla.:D
Hiába írtam neki, hogy idén ne jöjjön...hozott egy zacskó (85 gramm) földimogyorót, ami nem volt betervezve.:/
Most megyek a Hajógyárira kocogni, de ez amúgy is be volt tervezve, kalkulálva, ezen felül kéne valamit tennem.
Gondoltam, hogy narancsnapot tartok ma...egy kis feketeerdei sonkával.-_-
URISTEN 500kcal MEG FOGSZ HALNI EGY HETEN BELUL A TULTAPLALTSAGTOL.
ezzel rontod el az egeszet, a kenyszeres szamolgatassal, az allando buntudattal, az onsanyargatassal... MOZOGNI kell, nem a gep elott ulni. gondolom ha a 'telaponak' koszonhetoen lecsuszik ez-az, akkor maskor is lecsuszik ez-az, amit aztan probalsz 'jovatenni'. onuralom kerdese az egesz, az unalombol eszegetes elhagyasa, a tv-gep elott tespedes elhagyasa az, ami mukodik. a 'fogyokura', ha nem jar egyutt eletmodvaltoztatassal, csak jojo-effektust okoz, tobbet hizol vissza, mint amennyit lefogytal, amikor 'jutalmazod' magad a sok szenvedes utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!