Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez elél jò reggeli?

Lujzy kérdése:

Ez elél jò reggeli?

Figyelt kérdés

Ma ezt reggeliztem: 1 zsemle vajal megpirítva,1tojásfehérje, 1paradicsom és egy szelet sajt

Szeretnék egészségesebben étkezni de nem todom h ez már a jò iràny-e?! Tegnap ebédre párolt csirkemellt és párolt padlizsánt ettem. De pròbálok többször enni kevesebbet. De ha tudom h nem nagyon kéne akkor még jobban kívánom a csokit. Ezt mivel tudnám helyettesítebi?

2013. nov. 10. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Az irány nem rossz, de a szemle nem a legjobb, bár szerintem most így reggel belefér.

Inkább teljes kiörlésűt kéne enned, vagy legalább rozskenyeret.

Tojásból akár mehetett volna 2 is.

Egyél helyette akkor gyümölcsöt, egy idő után már nem fogod kívánni a csokit. Tapasztalat. Én már a fogyókúra végeztével se kívánom, csak akkor eszek amikor kínálnak, amúgy magamtól sose jut eszembe.

A "jó, csak egy kicsit" elv szerintem rossz, mert nem lehet megállni a kicsinél.:D

2013. nov. 10. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ugye itt nálunk már bezárt a bolt és azért csak zsemle volt itthon. xD
2013. nov. 10. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Kakaópor, kis víz és nyírfacukor - egészséges csokimassza :)

Vagy natúr joghurtba is keverheted őket, csokipuding helyett.

A répa is csökkenti az édesség utáni vágyat.

Vagy mondjuk 1-2 kk. méz reggelire.

2013. nov. 10. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
De pár kocka magas kakaótartalmú csoki sem árt, ha jó keserű, kisebb eséllyel falod fel az egész táblát. Vagy kérj meg egy családtagot, hogy adagolja, amúgy meg dugja el előled :D
2013. nov. 10. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, ez a sima búzaevő reggeli, a tipikus nyugati reggeli vagy ilyen, vagy müzlis tejes vagy péksütis-kakaós.

De egyik sem jó, bár mind finom. Csak mind idővel krónikus betegségekkel jár és elhízással.

Lehetett volna 5-6 tojás és több paradicsom, ez egészséges lett volna. Vagy különböző zöldségek.

Van egy misztikus kérdésem. Hová lett a tojás sárgája? Az az 1 darab.

2013. nov. 10. 12:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát ugye együtt reggeliztünk és visszaraktam és valaki megedte.xD

Ugye ma màr nem volt nyitva a bolt és abbòl pròbáltam kihozi a legjobbat ami volt itthon.

2013. nov. 10. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyenekkel nem tudok számolni, minthogy nem volt nyitva a bolt, megesik hogy nem volt jobb választás. :)
2013. nov. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!