Végre hetessel kezdődik a súlyom! :D Több mint egy mázsáról! Boldogság?
Elnézést, muszáj volt. :) Jelenleg senki nincs itt, akivel örülhetnék.
Tényleg bocsánat.
(Két éve 111 kg voltam. Ma mértem 79,8-at. :) yeeeeee!!)
Szia!
Azt a mindenségét, az se semmi eredmény! Ilyeneket olyan jó olvasni! :))
Én 172 cm magas vagyok és jelenleg 79,8 kg. :)
oh ha ilyen jó magas vagy akkor már 70 kg val ha mozogsz is nagyon csini leszel :)
VOltál már ruhákat venni?olyan jó érzés amikor egy csomó minden jól áll amire addig rá sem mertél nézni
Első!
Szóval neked nem lóg a bőröd? :) Ezt olyan jó olvasni, énis mindent megteszek, hogy ne lógjon.
Uccsó! Igen, a ruháimból teljesen kifogytam de nem nagyon akarok még vásárolgatni csak ha majd elértem a végleges súlyomat. De néha azért muszáj vennem egy-egy farmert és imádom, hogy egyre kisebb méret kell belőle. :) A melltartóm is 95-ről lecsökkent 80-asra. A 75 a cél!
Gratulálok, csak így tovább :) Életmódváltás és viszonylag lassú fogyás, az jó :)
Nekem már egy ideje hatossal kezdődik a súlyom, de ötössel kéne. Ma egy méretes teljesítménytúrával (jó, csak kb. 31 km eltévedéssel, de nekem az már valami) próbáltam helyes útra terelni a folyamatot, remek idő volt :) Edzéssel sose jön össze ennyi kalóriaégetés, az fárasztó. Bár a vége felé ez is... :D
Gratula és csak így tovább!! :)
5-öshöz lenne kérdésem: 51-re hogyaaan?:D
bocsi az offért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!