Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Végre hetessel kezdődik a...

Végre hetessel kezdődik a súlyom! :D Több mint egy mázsáról! Boldogság?

Figyelt kérdés

Elnézést, muszáj volt. :) Jelenleg senki nincs itt, akivel örülhetnék.

Tényleg bocsánat.

(Két éve 111 kg voltam. Ma mértem 79,8-at. :) yeeeeee!!)

2013. okt. 27. 11:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Gratulalok es kitartast a tobbihez (felteve, ha nem ez volt a cel)!! :)
2013. okt. 27. 11:58
 2/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :))))

Nem, valóban nem ez volt a cél, hanem 55 kg. Addig még sokat kell küzdenem, de utoljára szerintem általánosban voltam a hetvenesek között, ezért örülök annyira. :D Nagyon-nagyon-nagyon!

2013. okt. 27. 12:02
 3/35 anonim ***** válasza:
megtartani nehezebb
2013. okt. 27. 12:03
 4/35 anonim ***** válasza:
0%
hány éves vagy? mert a bőröd nagyon lóg/lógni fog. ezzel számoltál?
2013. okt. 27. 12:09
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Most én arra gyúrok, hogy az enyém 6-ossal kezdődjön. Ma reggel már 70,1 voltam szóval talán holnap :)

Nekem már nincs messze a cél!

További sok sikert és kitartást!

2013. okt. 27. 12:21
 6/35 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves "megtartani nehezebb" meg a "bőröd lógni fog". :D

Mindent megteszek, hogy ne lógjon a bőröm. Ha ennek ellenére is lógni fog, és nem tehetek ellene, marad az orvosi szike. Egy bő 50 kilós súlyvesztés után az lenne a csoda, ha feszes maradna az ember bőre.

És a megtartásról: két éve életmódot váltottam, nem csak az étkezés terén. Heti négyszer sportolok mert jól esik. Ettől persze még visszajöhet, ha megint beteg leszek, de küzdök ellene.

Még valami, amivel szeretnéd lelombozni a jókedvemet? :)

2013. okt. 27. 12:24
 7/35 A kérdező kommentje:

5-ös!!

Gratulálok neked is!!!

Mennyiről fogytál le 70-re? :) És hány kiló szeretnél lenni? Nagyon jó vagy! Remélem egyszer én is elérem azt a súlyt, aminnyi most te vagy!

2013. okt. 27. 12:26
 8/35 anonim ***** válasza:
Gratulálok, csak így tovább! :D
2013. okt. 27. 12:32
 9/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kitartásodhoz, csak így tovább!:)

Én is úgy bírom ezeket a "lógni fog a bőröd" beszólásokat. Ha lassan fogsz, tudja követni a bőröd. Max kicsit lesz petyhüdt, de sporttal lehet rajta javítani, és megfelelő táplálkozással.

Nem ok ahhoz, hogy ne fogyj le...:D

Én 75-ről voltam már 51,5 kg, sikerülni fog neked is a célod, csak türelem.:)

2013. okt. 27. 12:33
 10/35 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nem olyan nagy súlyról fogytam mint te (76,6 kg), de már a bmi szerint is elhízottnak számítottam és én is éreztem magamon a súlyt.

61-64kg közöttire szeretnék lefogyni, de ez a 6,5 kg is egész könnyen ment. Utána szeretnék rendszeresen mozogni, úgyhogy lehet, hogy még fog változni a súlyom ha izmosodok kicsit, mert egyenlőre nem végzek olyan gyakorlatokat amikkel különösebben izmosodni tudnék.

De tényleg nagy dolog, hogy ekkora súlyból ilyen sokat le tudtál adni. Szerintem ez tiszteletre méltó és nem fikázni kéne, hogy úgyis visszahízod meg lógni fog a bőröd. Még a lógó bőr is jobb (ha nincs pénzed szikére), mint egy ilyen hatalmas túlsúly.

Szóval csak így tovább!

2013. okt. 27. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.