Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki már adott le gyorsan...

Valaki már adott le gyorsan 25 kilót? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
1-2 hónap alatt szeretnék leadni 20-25 kilót,létszi a kérdésemre válaszoljatok ti hogy csinaltatok?
2013. okt. 23. 23:13
 1/7 tetro ***** válasza:

3,5 hónap alatt harmincat.

szenvedéssel és elhatározással

2013. okt. 24. 00:04
 2/7 Mikimano80 válasza:
68%
takarodj az edzőterembe először heti3x amjd 3 hónap után heti 5x; számold a körülbelüli kalóriát és napi 90g cukornál többet ne fogyassz; fél év have fun
2013. okt. 24. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:

A gyors fogyással lógós lesz a bőr és nagyobb az esélye, hogy hamarabb visszajön. Nagy súlyból könnyebb ennyit leadni, ha ez az utolsó 25 kilód akkor nem lesz egyszerű. Az én célom 26 kiló, abból már megvan 16. Ja, és február óta csinálom. Nem lóg a bőröm, nem éhezek (persze a kalóriákat visszafogtam, de a sok fehérje és zöldség eltelít), sokat sportolok.

Szerintem tegyél le a gyors fogyásról, úgysem fog sikerülni (gondolhatod én hányszor próbáltam már), válts életmódot és egyszerűen lemennek a kilók.

2013. okt. 24. 07:47
 4/7 anonim válasza:

Szoval, ha ledolgozol KB 3500 caloriat akkor fogytal 0,5-1kg! Es kb egy 50 perces ugrandozos kardio-kickbox eget el 400kaloriat! Ha megcsinalsz abbol 10 et, 1 nap akkor 1 honap alatt lefogysz :'D

Tornaz!! 1 nap futas (vagy) bicigli (vagy) barmi cardio sport. Azutan meg edz izmokra! 3x15 labizom, 3x15 hasizom es igy tovabb!! Akkor 1 nap phihi es megint cardio utana izom!

Egyel sok feherlyet, a kaloria beviteled legyen kb 1500 ( sultol es kortol is fugg!! En 19 es 68 vagyok 170 cm 1400-1500 kozott volt a kaloriam , mar 10kg kevesebb es nem log mindenem . Kezd sportos alkatom lenni!! ))

Reggeli -- 400 kaloria

2-3-4 ora mulva egy "nasi" ami 100 kalora korul legyen pl gorog joghurt vagy 7-9 db mandula

ebed -- 400 kaloria

2-3 ora mulva egy "nasi" megint

vacsora 400 kaloria

sok feher hus! Zoldseg ! Ha melle hust eszel rizsel / tesztaval akkor egy 250ml s pohar felevel haromnegyedevel egyel csak! Tehat merd ki ( miutaam megfozted )

Sok gyumolcs DE MEGTOBB ZOLDSEG!!!! Egyel valtozatosan es a tornavalIis ugyan ugy valtozatosan. Nem akarsz csak kardiozni, az izomzatodat is kell tornaztatni!

Az egeszseges fogyas az heti 0,5-1kg szoval 20 kgmeglesz 20-30het alatt azaz 4-6 honap :)

ha maskepo csinalod akkor 1, lotyett leszel, 2egeszsegtelen, 3 hip hop vissza hizod! :) figyel ha van mar 1-2 honapod ra akkor legyem egy kicsivel tobb a jobb sikerert!!!!

2013. okt. 25. 08:00
 5/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
8 hónap alatt 25öt.
2013. okt. 25. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Adtam le, kb 3 hónap alatt és még az is túl gyorsnak számít. Alig ettem valamit, valószínűleg csak azért sikerült mert nagyon fiatal voltam (19).
2013. okt. 25. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezredszer is lemásolom:

A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned, ha fogyni akarsz. Ha kevesebbet eszel, megint takarékos üzemmódba kapcsol a tested, így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell, és kezdődik minden elölről.

2013. okt. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!