Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Februárig 10kg? (Többi lent)

Februárig 10kg? (Többi lent)

Figyelt kérdés

13/L 180 cm 63kg februárig 10kg szeretnék fogyni napi 1000-1200 kcal kevés? Naponta 100 felulés 50 gugolás 3×35 perc intenzív torna+futás heti 2×rubint Réka torna heti 2-3 alkalom 1 óra biciklizés!

Reggeli : piritós (uresen) zoldtea (cukor nélkül)

Tízórai: 2 csavartkifli (benne teavaj, téliszalami )

Ebed : ami van itthon abbol minimális

Tízórai: egy alma

Vacsora : nincs

Napi 1, 5 -2 liter fojadekot elfogyasztok !

Ezzel varhatom a fogyast?? Köszönöm előre os a valaszokat:))))

2013. okt. 23. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Februárra nehezebb leszel egy koporsónyival.
2013. okt. 23. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A fogyást várhatod, de a jojó effektust is.

Szerintem egészségesebb ételeket kellene magadba küldeni, több zöldség, hús.

Amúgy én december 31-ig fogok 10 kilót fogyni, legalább is ez a terv, eddig szépen halad! Ha nekem megy, neked is menni fog!

Amúgy nemigen értem, hogy a 180 centidhez minek akarsz 53 kiló lenni. Az már kórosan sovány! 61-77ig ideális a súlyod a BMI szerint. 53 kiló az durván kevés. Vagy te nem így érzed?

2013. okt. 23. 17:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted? ( ertem hogy azt allitod belehalok??)
2013. okt. 23. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon soknak érzem a mostani súlyomat!!! Bevalhat ez az edzes terv?
2013. okt. 23. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj lefogyni..így is elég vékonykának tűnsz.:S feleslegesen ne akard tönkre tenni magad...
2013. okt. 23. 17:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon is szukseges!!!! Bavalhat ez az edzes terv?
2013. okt. 23. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Első körben javasolnék egy pszichológust, ugyanis nagy valószínűséggel anorexiás vagy!

Először csak kicsit fogod észrevenni a szervezeted leépülését, mondjuk nem fogsz mensturálni egyáltalán, aztán többször rosszul érzed majd magad, aztán meg bekerülsz a kórházba. Tényleg ezt szeretnéd?

Egy 160 cm magas illetőnek teljesen ideális testsúly az 53 kg. Egy 180 cm magasnak még majdnem az is kevés, amennyi most vagy!

Amúgy ezzel az étrenddel az immunrendszeredet is tökéletesen leépíted és minden vírust, baktériumot el fogsz kapni és több gyógyszert fogsz enni, mint rendes ételt!

2013. okt. 23. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!