100kg voltam. Most pedig 45 kg de még mindig nem vagyok elégedett Hogyan tudnék tovább fogyni?
Nagyon hájas a hasam ha belenézek a tükörbe elsírom magam.
170 cm vagyok . a futást nem nagyon bírom kb 10 perc után nagyon kezd fájni a térdem . Egyéb ötletek??
19 éves koromban észleltem az elhízást akkor már 100 kg voltam. Most hogy leadtam 55 kg-t .. igen nem elírás.55 kgot.. még msot sem vagyok elégedett magammal. A hasam valami förtelem ...

Juj de ostoba aki szerint 170 cm-hez JÓ a 45 o.O Még a 160-hoz is necces lenne, ember!! :O
Minimum 55-nek kell lennie, én is 173 cm vagyok és régen 5 kilóval kevesebb, én hülye, 53-al már hátulról úgy néztem ki mint Gollam, nem vicc, fénykép bizonyítja :S Pedig én még izmos is voltam, hogy Tápi megnyugodjon, edzettem nap mint nap mint egy hülye, de ettől még meg lehetett számolni a csigolyáimat és a bordákat hátulról, elölről meg szintén a bordáimat a "melleim" között. Úgy néztem ki mint egy auschwitzi menekült :// Most 58-59 vagyok, most is edzem, és jól érzem magam a bőrömben, de eszemben se lesz többé koplalni -.-
Szóval 170hez a 45 BORZALMASAN kevés, az afrikai éhezőknek van kb ilyen alakjuk -.-

Tényleg kevésnek tűnik. Gyúrni szokol Kérdező?
És eszel rendesen husit, zsírt, zöldségeket?
---
Aki meg nekem szólt be: a stílus maga az ember. Én nem vagyok jó ember.. úgyhogy hagyjuk is a stílusom elemzését.. Viszont te nem állnál egy ágyú elé? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!