Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 100kg voltam. Most pedig 45...

100kg voltam. Most pedig 45 kg de még mindig nem vagyok elégedett Hogyan tudnék tovább fogyni?

Figyelt kérdés

Nagyon hájas a hasam ha belenézek a tükörbe elsírom magam.

170 cm vagyok . a futást nem nagyon bírom kb 10 perc után nagyon kezd fájni a térdem . Egyéb ötletek??

19 éves koromban észleltem az elhízást akkor már 100 kg voltam. Most hogy leadtam 55 kg-t .. igen nem elírás.55 kgot.. még msot sem vagyok elégedett magammal. A hasam valami förtelem ...

2013. szept. 30. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Juj de ostoba aki szerint 170 cm-hez JÓ a 45 o.O Még a 160-hoz is necces lenne, ember!! :O

Minimum 55-nek kell lennie, én is 173 cm vagyok és régen 5 kilóval kevesebb, én hülye, 53-al már hátulról úgy néztem ki mint Gollam, nem vicc, fénykép bizonyítja :S Pedig én még izmos is voltam, hogy Tápi megnyugodjon, edzettem nap mint nap mint egy hülye, de ettől még meg lehetett számolni a csigolyáimat és a bordákat hátulról, elölről meg szintén a bordáimat a "melleim" között. Úgy néztem ki mint egy auschwitzi menekült :// Most 58-59 vagyok, most is edzem, és jól érzem magam a bőrömben, de eszemben se lesz többé koplalni -.-

Szóval 170hez a 45 BORZALMASAN kevés, az afrikai éhezőknek van kb ilyen alakjuk -.-

2013. okt. 4. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Tényleg kevésnek tűnik. Gyúrni szokol Kérdező?

És eszel rendesen husit, zsírt, zöldségeket?

---

Aki meg nekem szólt be: a stílus maga az ember. Én nem vagyok jó ember.. úgyhogy hagyjuk is a stílusom elemzését.. Viszont te nem állnál egy ágyú elé? :D

2013. okt. 4. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazad van, bocsánat, tényleg bunkón fogalmaztam, csak eléggé felhúztam magam ezen. Elfogadod az írásos bocsánatkérésem? :)
2013. okt. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!