Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória lehet? Nagyon...

Mennyi kalória lehet? Nagyon rossz, ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

Ebédre anya csinált fasírtot.

összetevők: 500 gramm sertés darálthús, amiben biztos vagyok.

Azon kívül rakott bele tojást, patiszont, az aljára karfiolt. Tetejére kevés sajtot, és kevés tejfölt.

Ebből ettem két nagy szeletet.

mennyi lehetett?

2013. júl. 21. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
600-800kcal. Ez kevés lesz egész napra :)
2013. júl. 21. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
annyira sok?:O uhh, én 300-ra tippeltem volna:D
2013. júl. 21. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű, hogy mennyi az a két nagy szelet (ahogy a "kevés sajt" sem pontos, de szerintem valószínűleg kevesebb volt, mint amit az első írt... De nagy a bizonytalanság.

Viszont nem hiszem, hogy rossz lenne, az összetétel és a mennyiség sem vészes. Enned, ugye, kell :) Ha alig vinnél be kalóriát, akkor alig vinnél be tápanyagot és különben is éhes maradnál. Értelmes dolgokból teljesen rendben van, hogy mennyiséget eszel, bizonyos határok között, persze.

2013. júl. 21. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Azon is múlik hogy pl. használt-e hozzá olajat, és mennyit... ezt így nehéz belőni sajna :(
2013. júl. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!