Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 100kg voltam. Most pedig 45...

100kg voltam. Most pedig 45 kg de még mindig nem vagyok elégedett Hogyan tudnék tovább fogyni?

Figyelt kérdés

Nagyon hájas a hasam ha belenézek a tükörbe elsírom magam.

170 cm vagyok . a futást nem nagyon bírom kb 10 perc után nagyon kezd fájni a térdem . Egyéb ötletek??

19 éves koromban észleltem az elhízást akkor már 100 kg voltam. Most hogy leadtam 55 kg-t .. igen nem elírás.55 kgot.. még msot sem vagyok elégedett magammal. A hasam valami förtelem ...

2013. szept. 30. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy tovább kellene fogynod...nem lehet hogy megnyúlt bőr van a hasadon?
2013. szept. 30. 18:48
 2/13 anonim válasza:
95%
Az előző válaszadóhoz hasonlóan,több mint valószínű,h a megnyúlt bőr van...gondolom ezt te is látod,igazából ezzel te nem tudsz mit kezdeni csak a plasztikai sebész.Az én párom is 50kg-ot fogyott és sajnos rajta is csak ő tudott segíteni.
2013. szept. 30. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Te már a magasságodhoz képest a 45 kilóval anorexiás lettél. Az már nagyon sovány. Ha fogyni akarsz, akkor elsősorban keres meg egy orvost, mert nálad már pszichésen nem stimmel valami.. Minél előbb menj orvoshoz, mielőtt késő lenne..
2013. szept. 30. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
ötlet: híz 25 kg-ot, ennek legalább 1/3-a zsír legyen, mert most kórosan sovány vagy
2013. szept. 30. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne akarj tovább fogyni, valószínűleg már így is csont és bőr vagy. És igen, ahogy a többiek is írják, a hasadon nem felesleg van, hanem bőr, amit nem fogsz tudni lefogyni. A sok mozgás, sport és az idő lehet megoldás erre (a plasztikai műtéten kívül). Ha fiatal vagy, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy a bőröd regenerálódik. Most inkább örülj annak, hogy ennyit fogytál, most már szép alakod van, és kezdd élvezni az életet. Sportolj (nem kell futni, találd meg azt, amit élvezel) és hagyj időt a hasadnak.
2013. szept. 30. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Kb. 60-65 kilónak kéne lenned. Amit látsz a megnyúlt bőröd, ami nem fog elmúlni. 170 cm-hez a 45 kg nagyon-nagyon kevés, szinte csontváz vagy, nem szabad!

Kezdj el rendesen kajálni, s amikor úgy érzed visszatér az erőd sportolj! Biciklizz, tornázz, akármit!

Én is elkezdtem egy hónapja futni mert ugyanilyen magas vagyok és 75 kg voltam, most 71 vagyok kb, de fáj a térdem ha 40 percnél tovább futok, a jobb térdem begyullad másnapra. De kitalálok majd valamit, mozgok mást! Nem adom fel! :)

2013. szept. 30. 23:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Biztos csak megnyúlt bőr van a hasadon. Azt sehogy nem lehet eltüntetni, csak sebész segíthet. Persze ehhez pénz kell, de szerintem személyi edző segítségét is kérhetnék a formásodáshoz. Hiába fogynál még, azzal csak rontanád az alakod.
2013. okt. 1. 09:05
 8/13 anonim ***** válasza:
45 kg jó, csak izomból kellene állnia és valamit kezdeni kell a lógó bőrrel. :/
2013. okt. 1. 13:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Te már nem látod reálisan magad régóta. Nem bántás de ez nem normális dolog. Szerintem túl vékony vagy.
2013. okt. 1. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:

"

TaplalkozasHarcmuves válasza:

45 kg jó, csak izomból kellene állnia és valamit kezdeni kell a lógó bőrrel. :/"

ja jó, egy 12 éves 155 cm-es kislánymak...egy 19 éves 170 cm-es nőnek nem - ha meg kicsit számolsz (csontváz, alapvető szervek, vér) akkor te is rájössz, mekkora f.a.s.z.ságot sikerült már megint mondanod....

2013. okt. 1. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!