Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kcal-ra állítsam be a...

Hány kcal-ra állítsam be a napi bevitelemet?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, 160cm és 75kg.

Eddig 1091-re volt állítva, de azt írtátok, az nagyon kevés. Mennyire állítsam be? A heti 1kg fogyáshoz 770kcal-t ír, de azt még én is tudom, hogy nagyon kevés :O

kalóriabázist használom.

illetve adtok ötleteket kajákra, hogy miket esztek?

én egész héten finomfőzeléket ettem ebédre, délelőtt puffasztott rizs csirkemellsonkával, délután meg reggelire 1-1 barackot, vacsira meg éppen mit, de benne voltam a keretben.

Köszi

2013. szept. 6. 17:18
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
köszi, utolsó!
2013. szept. 9. 15:01
 32/33 anonim ***** válasza:

30-nál a pont!!!

Amúgy én is ezt írtam kicsit feljebb, szóval nem mindenki zárt ki minden ehetőt. :)

2013. szept. 9. 16:27
 33/33 anonim ***** válasza:

Ha heti egy kiló zsírt szeretnél le adni, az kilókalóriában azt jelenti, hogy (ha egy kiló zsírra 9000 kcal-t számolok), 9000/7=1285 kcal-al kevesebbet kell bevinned, mint ami a pontosa kalóriaigényed. Az utóbbit én nem ismerem, mert attól függ, hogy általában mennyit mozogsz, meg a testsúlytól is,(meg gondolom még van pár tényező, de ezek meghatározóak) tehát ahogy fogyni fogsz, úgy a kalória igényed is.

Kevésnek tűnik, de elképzelhető, hogy akár a 770 kcal-os diéta kell a kívánt fogyásodhoz. De figyelembe kell venni, hogy olyat válassz amit be tudsz tartani és nem okoz kudarcélményt. Az étrend amit írtál szerintem egy adott napra tökéletes, csak egy hétre kicsit egyoldalú, hogy ne fásulj bele, próbálj kicsit változatosabban enni.

2013. szept. 10. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!