Hány kcal-ra állítsam be a napi bevitelemet?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, 160cm és 75kg.
Eddig 1091-re volt állítva, de azt írtátok, az nagyon kevés. Mennyire állítsam be? A heti 1kg fogyáshoz 770kcal-t ír, de azt még én is tudom, hogy nagyon kevés :O
kalóriabázist használom.
illetve adtok ötleteket kajákra, hogy miket esztek?
én egész héten finomfőzeléket ettem ebédre, délelőtt puffasztott rizs csirkemellsonkával, délután meg reggelire 1-1 barackot, vacsira meg éppen mit, de benne voltam a keretben.
Köszi
2013. szept. 6. 17:18
1/33 anonim válasza:
És a testmozgás? Egyébként én hagynám a főzelékeket, mert a habarás miatt nem valami egészséges. Pláne ha fogyni akar az ember. Egyébként a kalória egy sokadlagos dolog, mint ahogy a testsúly is.
Ha végzel súlyzós edzést meg kardiót akkor annyit eszel amennyit akarsz.
2/33 anonim válasza:
Egy fogyni vágyó ember étrendjében mi a tökszárat keres főzelék???
3/33 A kérdező kommentje:
1 evőkanál liszt kerül bele, finomfőzelék amúgy, 4 adagra lebontva, egy adagba 235kcal van, az miért nem jó?
2013. szept. 6. 17:45
4/33 anonim válasza:
Főzelék? Barack? Nem inkább hízókúrát akartál írni, mert ez bizony elég rendesen az.
5/33 A kérdező kommentje:
de most akkor nem az a lényeg, hogy mennyi a kalória benne??? minden nap 1100kcal alatt maradtam! akkor ez le van szarva és így is hízni fogok???
2013. szept. 6. 17:48
6/33 anonim válasza:
Gyümölcsöt meg finomfőzeléket eszel, így inkább el fogsz hízni. A bolti csirkemellsonkákkal is vigyázz mert gyakran tele vannak cukorral. De első körben a főzeléket meg a gyümölcsöket felejtsd el gyorsan. És ne a kalóriákat számolgasd, semmire nem mész vele. Az étel összetételére figyelj.
7/33 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy 23 éves felnőtt nő, hogy lehet ennyire buta. Egyrészt, jóhogynem kristálycukrot meg lisztet zabálsz magában és annak a kalóriaértékét számolod (bár gyakorlatilag a gyümölccsel meg főzelékkel pontosan ugyan azt éred el). Másrészt meg mennyit akarsz fogyni egy hét alatt? Egy hét alatt 1kg-nál többet fogyni nem egészséges, sőt veszélyes is, arról nem is beszélve hogy utána ötször annyi kiló fog rád felszaladni, mint amennyit leadtál. Azért van az eszünk, hogy használjuk!!!
8/33 anonim válasza:
Az emberi butaság iskolapéldája...
9/33 anonim válasza:
Én 1200 kalóriára állítottam be, és őszintén nem érdekelt mit eszek, csak a kalóriát számoltam. 1 hónap alatt 6kg ment le így 51 kg vagyok most:)
10/33 anonim válasza:
Egyébként nem tudom hol nézted a 770kcalt, amikor 1 kg kb 8000 kalória és 1800-2000 kalóriára van szüksége az emberi szervezetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!