Hány kcal-ra állítsam be a napi bevitelemet?
23 éves nő vagyok, 160cm és 75kg.
Eddig 1091-re volt állítva, de azt írtátok, az nagyon kevés. Mennyire állítsam be? A heti 1kg fogyáshoz 770kcal-t ír, de azt még én is tudom, hogy nagyon kevés :O
kalóriabázist használom.
illetve adtok ötleteket kajákra, hogy miket esztek?
én egész héten finomfőzeléket ettem ebédre, délelőtt puffasztott rizs csirkemellsonkával, délután meg reggelire 1-1 barackot, vacsira meg éppen mit, de benne voltam a keretben.
Köszi
15-ös vagyok.
Fokozatosan, lassan. Talán fél év, nem is tudom. Tavaly nyáron voltam 48, azt nagyon szerettem. Talán előtte télen vagy ősszel kezdtem odafigyelni, de ez nálam nem "kúra" meg "na most...!" volt, hanem csak egy általános váltás.
És épp ezért írom: én mindent eszem, még édességet is. Nem tudok lemondani róla, nem is akarok.
Ki akartam találni valamit, amivel nem kell kínozni magamat, és hosszútávon is fenntartható.
Lehet, hogy ezt a mennyiséget a "profik" kevésnek mondanák, de nekem elég, és így belefér, hogy igenis megegyek néha-néha egy csokit vagy süteményt, és az is, hogy reggelente kiflit eszem.
Nekem így jó.
Amúgy a gyümölcs meg nekem az alfája és ómegája mindennek, nem azért, mert bármi meggyőződésem lenne ezzel kapcsolatosan, hanem simán, mert szeretem.
Olyan 4-5 alma naponta, vagy a CBA-s gyümölcssali (szoktak összeállítani dobozban mindenféle gyümölcsből: szilva, körte, barack, dinnye, banán... ilyenek vannak benne felszeletelve), vagy esténként legalább fél kiló görögdinnye... Nem is érzem soknak ezeket, max. a dinnyét néha, mikor kicsit tényleg túlzásba viszem. :$
A főzelékeket kerüld vagy saját magával sűrítsd. Gyümi mehet,de nem kiló számra ,mert a benne lévő cukor is akadályozza a fogyást.
Itt mindenki megőrült amúgy? Az a válasz pedig röhejes,hogy a legrosszabb a fogyásnak a főzelék és a gyümölcs...jah a tészta és a kenyér pedig a legjobbak miii? érdekes gondolkozás...
egyél főzeléket, csak számold ugyanúgy ahogy eddig is....
a bevitelt meg nos leírom én hogyan csinálom
175centi magas vagyok és 65 kiló a CÉLSÚLYOM
ezt beállítottam egy kalóriaigény kalkulátorba, és kiadta, hogy az alapanyagcserém, amit akkor is elégetek, ha nem csinálok semmit: 1469
én ezt neveztem meg kalóriakeretnek:), és heti 5x 30 35 percet mozgok mellé. Ez nem sok, mert még a súlyom miatt nem tudok annyit mozogni....
próbáld meg te is ezt.
így mire elérem a célt, megszokom hogy ennyit eszem és kész:)
27/N
"25ös, amint értelmesen elmagyarázod nekem, mi van a sárgarépában, zöldborsóban és egy kanál lisztben"
A répában meg a borsóban egy nagy halom cukor van, a liszt pedig alapból a leghízlalóbb dolog, ha esetleg ezzel nem lettél volna tisztában, de megjegyzem egy ovis is tudja, hogy egy fogyókúrázónak a liszt és a cukor az, amit első körben ki kell hagynia az étrendjéből. De neked felesleges magyarázni, alapvetően ostoba vagy, ez van sajnos. Max. egy dietetikus fogyaszthat le, mert amiket magadnak összekreálsz, azt inkább afrikai éhezőkkel lehetne etetni.
én vagyok ostoba?? tudod te, hogy hány fajta cukor létezik?? másrészt akkor SZERINTED mi az, amiben nincs cukor és SZERINTED egészséges, ha nem a zöldség?
(amúgy én a helyedben nem válaszolnék és nem égetném magam tovább)
Kedves kérdező!
Őszintén sajnállak a kapott válaszok miatt. Gyakorlatilag azt mondja a válaszadók többsége hogy ne koplalj de gyakorlatilag már semmit sem ehetsz, annyi kitétel szerepel. És leh.ülyéznek mert mertél enni 1 barackot. Én már nem is veszem figyelembe az itteni tanácsokat mert gyakorlatilag semmit nem lehet enni. Esetleg csak húst. Se tészta, se gyümölcs, se tej termék, semmi.
Én nem hiszek ezekben. Én is kalóriát számolok a kalóriabázis.hu oldalon, nekem 1600 kalória az ami kell ahhoz hogy létezzek. Ez alá nem megyek. De minden féle ételt eszem, kenyeret és tésztát is. Nem annyit mint régen hanem amennyi belefér a keretbe. Mióta nem vonok meg semmit magamtól azóta nincs falásrohamom. A kalóriabázis számolja a fehérjét, zsírt, szénhidrátot is. Igyekszem a megfelelő tartományban maradni. Már lement jó pár kiló és szerintem jó úton haladok, és nem fogadom meg senki olyannak a tanácsát aki bármiről is le akar tiltani, mert ott alap a bukás, előbb vagy utóbb de az ember megszegi.Szóval próbálj meg a saját elveid szerint fogyózni és tegyél az összesre aki lebeszél a répáról és 2 dbbarackról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!