Ez megfelel egy napi mintaétrendnek?
Reggeli: 3 db puff rizs vékonyan megvajazva
2 dcl tej
1 müzliszelet cerbona
Ebéd: 2 DB 10 dkg joghurtos kapros roston csirkemell
4 evőkanál rizs
Uzsonna: 5 db szilva (kicsi)
Vacsora: Ultra loss shake
Nem. De jót mosolyogtam rajta.
HA az uszonnád meg van 4 óráig, akkor belefér a szilva. De hol vannak a zöldségek? Minek az étrendbe a tej és a müzli szelet? A reggeliből hol van a fehérje? A fehérje shakenek sincs sok értelme, pláne ennek a fajtának, amiben sok a szénhidrát.
Rossz az egész úgy ahogy van.
Olvass egy kicsit: [link]
Mondjam meg mit egyen? Mond te nem tudsz olvasni? Ott van, belinkeltem, benne van az étrend.
A cottage cheese 200-250 ft egy dobozzal, gabona pehely fél kg 200 ft. Írtam, hogy hova tette az étrendből a zöldséget.
Az ultra lossal pedig az a baj, hogy tele van szénhidráttal, azért az árért vegyél inkább ISO Whey Zerot. Ebbe 1-2 gramm ch van adagonként, az ultra lossba 14-15 g.
Nincs tápanyag az étrendben, a csirkemell oké, de nem győzöm hangsúlyozni a zöldségek fontosságát.
Az ultralossban csak 4,4 g a szénhidrát, nem 14! Tudom, mert ittam, és van is még itthon. Bár az tény, hogy az Iso Whey Zeroban több a fehérje és alig van szénhidrát, pont én is erre váltottam a napokban. Úgyhogy én is inkább ezt javaslom majd, de ha már meg van véve, nyugodtan idd meg. Vacsi kiváltásának találták ki egyébként is, én is arra használtam, de az Iso egyéb tulajdonságaiban is jobb, pl az oldódása.
Egyébként az én étrendemben reggel 1-2 szelet teljes kiörlésű kenyér, sonka és zöldség szerepel. És ettől nem leszel éhes fél óra múlva...
Délben kicsit azért többet eszek, mint amit leírtál...vagyis sokkal. A roston csirke jó, én rizsből is megeszek mellé pl 150-200 g-ot, meg mellé esetleg még saláta ha van, vagy akkor savanyúság, ha ez lesz neked. Uzsonna...hát azzal mindig bajban vagyok én is, de akkor eszek általában olajos magvakat az eszenciális olajok miatt, pl 10 szem mandula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!