Ez a saláta így megfelel ebédre?
Fogynom kell, ezért elhatároztam kiiktatom a cukrot, és pékárukat, tésztákat stb. az étrendemből. Húst, halat, tojást, gyümölcsöt, zöldséget fogok enni.
Mai ebédre salit csináltam: jégsaláta, répa, lilahagyma, uborka, paradicsom, paprika, megszórva kevés oregánóval, és tarkaborssal, öntettel nem volt kedvem sz@rakodni 2 ek. csemegeubi levét elkevertem 1 ek. majonézzel, de teljesen jó íze van vele.
Ja, és 15 dkg. csíkokra vágott natúr csirkét tettem rá.
Ez így jó ebédnek?
bocsi, lehet kicsit bunkó voltam...
én nem vagyok oda a húsért(csirke, sertés,marha)
írok pár ebéd alternatívát:
én gyakrnak szoktam grillezni(házi grill) pl: grillkolbi(jó minőségű) grillezett cukkinivel
vagy sült garnéla(tescoban van most elég olcsón, mirelit garnéla)ez is fini minden salátával
olajos halkonzerv
brokkoli saláta(amibe rakok sonkát is, ezért van némi husi)
jó még a lecsó
mindenféle főzelék magával sűrítve, jó minőségű sült virslivel vagy natúr hússal
mindenféle hal zöldséggel
levelesek pl: frankfurti, karfiol, spárga krém (nem tejszínnel meg ilyesmivel)
jó még köretnek a párolt kelbimbó is
uzsira, vagy vacsira pl tepsis brokkoli, jó minőségű sajttal a tetején(sütve)
reggelire zabkása
túró, kevés édesítővel és gyümölcsökkel(ha édesen szereted)
sóska, spenót(liszt nélkül)
egyenlőre ezek ugrottak be(kedvenceim)
én ilyesmiket ettem plusz mozogtam és igencsak sokat alakult a testem, jó irányba:))
Nem voltál bunkó, csak egy kicsit furcsálltam az "indulatosságot" a válaszodban, de az 5-ös válaszodban nagyon jó tippeket adtál úgyhogy el van felejtve. ;)
Még annyi, hogy a brokkolisalátát hogy csinálod?
a brokkolisalátában van: ugye főtt brokkoli(ez az alap, szóval ebből jóval több van, mint a többi alapanyagból)főtt répa karikák,paradicsom, kemény sajt kockára vágva, üveges borsó(néha kukorica, egy kevéske) és gépsonka
általában ezersziget öntetet készítek hozzá, de más salátákhoz a balszamecetet használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!