Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kaloriabazis.hu-n vezetem,...

Kaloriabazis.hu-n vezetem, hogy mit eszem már 2 hónapja, de semmi hatása. Miért?

Figyelt kérdés

15kg felesleg van rajtam és heti 0,5-ös fogyást állítottam be, nem mentem túl soha semmilyen határon, de mégis súlyt tartok.

1035 kcal-lal

És egészségesen eszem, tehát a kb 1000 kcal zöldség-gyümölcs- magos, teljes kiőrlésű kenyér- joghurt - hal- baromfik.... és eszem heti 1x 50 g édességet, hogy ne legyen hiányos és falásrohamaim

2013. aug. 21. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Na ütközzön már falnak a gyászmenet!

Ácsi, mi ez?

"nem eszem többet, mert nem vagyok éhes

kenyér nélkül nem lehet jól lakni "

Most akkor éhes vagy, vagy nem? Ne szórakozz már, dobd a fenébe a kenyeret, egyél több húst és zöldet + zsírt. Ezzel megdobhatod a kalória beviteledet, és kizársz egy csomó értelmetlen keményítőt, glutént..

Joghurtot meg.. Istenem, had ne írjam le én is, oké. Mások már írták hogy ne edd.

2013. aug. 22. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is ezen az oldalon fogyózom, de én sosem a kalóriakeretemet veszem alapul, hanem mindig azt nézem, hogy a fehérjém meglegyen és a zsír illetve szénhidrát javaslat még a felét se érje el.

Ez a módszer egyébként sikeresen leszoktatott a pékáruk széles választékáról, még csak nem is kívánom.

Nem mondom, hogy régóta csinálom, mert nem egész 3 hete, de már 4 kg-t lefogytam.

Jah, és nasi helyett én teázni szoktam, cukor és citrom nélkül. Az is kellően laktat.

És én sem vagyok nagy sportember, de naponta minimum 1 órát sétálok amiből 20-25 perc hegymenet.

2013. okt. 12. 20:20
 13/15 MrsBlythe válasza:
Az 1-es és 10-es válaszadótól kérdezném, hogy komolyan gondolják ezt a "no gyümölcs" dolgot? Mégis milyen alapon? Ugye nem a cukortartalma miatt? Mert az igen halovány indok lenne, hogy ne szerepeljen az étrendünkben gyümölcs!
2013. nov. 29. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
De itt nem egy normál, hétköznapi étrendről van szó kedves utolsó, hanem fogyókúráról, ami alatt nem javasolt gyümölcsöt enni.
2013. nov. 29. 12:38
 15/15 MrsBlythe válasza:

Köszönöm a válaszodat! Ugyanakkor még mindig nem értem, hogyan lehetne egészséges egy fogyókúra gyümölcs nélkül. Például mi van a vitaminokkal?

Persze, lehet, hogy én keverem össze a fogyókúrát a súlycsökkentésre (is) irányuló életmódváltással.

2013. dec. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!