Kaloriabazis.hu-n vezetem, hogy mit eszem már 2 hónapja, de semmi hatása. Miért?
15kg felesleg van rajtam és heti 0,5-ös fogyást állítottam be, nem mentem túl soha semmilyen határon, de mégis súlyt tartok.
1035 kcal-lal
És egészségesen eszem, tehát a kb 1000 kcal zöldség-gyümölcs- magos, teljes kiőrlésű kenyér- joghurt - hal- baromfik.... és eszem heti 1x 50 g édességet, hogy ne legyen hiányos és falásrohamaim
Na ütközzön már falnak a gyászmenet!
Ácsi, mi ez?
"nem eszem többet, mert nem vagyok éhes
kenyér nélkül nem lehet jól lakni "
Most akkor éhes vagy, vagy nem? Ne szórakozz már, dobd a fenébe a kenyeret, egyél több húst és zöldet + zsírt. Ezzel megdobhatod a kalória beviteledet, és kizársz egy csomó értelmetlen keményítőt, glutént..
Joghurtot meg.. Istenem, had ne írjam le én is, oké. Mások már írták hogy ne edd.
Én is ezen az oldalon fogyózom, de én sosem a kalóriakeretemet veszem alapul, hanem mindig azt nézem, hogy a fehérjém meglegyen és a zsír illetve szénhidrát javaslat még a felét se érje el.
Ez a módszer egyébként sikeresen leszoktatott a pékáruk széles választékáról, még csak nem is kívánom.
Nem mondom, hogy régóta csinálom, mert nem egész 3 hete, de már 4 kg-t lefogytam.
Jah, és nasi helyett én teázni szoktam, cukor és citrom nélkül. Az is kellően laktat.
És én sem vagyok nagy sportember, de naponta minimum 1 órát sétálok amiből 20-25 perc hegymenet.
Köszönöm a válaszodat! Ugyanakkor még mindig nem értem, hogyan lehetne egészséges egy fogyókúra gyümölcs nélkül. Például mi van a vitaminokkal?
Persze, lehet, hogy én keverem össze a fogyókúrát a súlycsökkentésre (is) irányuló életmódváltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!