Kaloriabazis.hu-t használok 2 hete, mindent betartottam, de semmi hatása. Miért?
Mindig megvan a minimum fehérjém, folyadékom és a maximum szénhidráton, kcalon és zsíron belül vgayok
Már így is 992 a napi limitem, amire azt írja, hogy egészségtelen és felléphet a jojó effektus
Akkor mi legyen?
Azér választottam a kalóriaszámolgatást, mert csak a menniységen tudok változtatni., a minőségen nem, de ez most mindegy
152cm-71kg 14-L
Karácsonykor 78 voltam, ennyit seikerült leadnom márciusig, azóta bármit csinálok, nem megy 70,3 alá és kb 70,5- 72ig mozog a súlyom, attól függően, hogy mikor mérem magam
Mit tegyek, hogy pl augusztusig elérjem a 64kg-t (és karácsonyig az 50-et)
heti 5 tesim van, 2 edzésem, és edzésekre biciklivel megyek(50 perc)
hát, már 4 hónapja stagnálok, az szerintem sok
és előre is köszi mindnekinek a válaszát
kihagytam, hogy karácsonyig egyfolytában csak ettem és sosem voltam éhed, mindig ettem a családdal és pont anniyt, amennyit ők.
A 7kg-t úgy adtam le, hogy megismertem az éhség fogalmát és csak akkor eszem, ha éhes vagyok
Csak sajnos mostanában reggelizek barna kenyeret, hogy bírjam a sulit, de 10kor megint éhes vagyok...
"...csak a menniységen tudok változtatni., a minőségen nem, de ez most mindegy..."
Na látod, ez az, ami tök nem mindegy, ezért nem fogysz.
nincs rá lehetőségem, hogy joghurton és mcsirkemellen éljek.
Természetesen sütikből nem eszem és kenyérből is kevesebbet.
Zöldség (200-400 ft/kg)
hús 400-800 ft/kg (csirke szív, máj / sertés darált hús)
Szerintem sok embernek lenne lehetősége normális kajákat enni, csak kényelmesebbek a lisztes holmik illetve azok függőséget okozó anyagokat tartalmaznak. Csak ennek meg is van az ára.. sajnos úgy látom hogy mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!