Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kaloriabazis.hu-t használok 2...

Kaloriabazis.hu-t használok 2 hete, mindent betartottam, de semmi hatása. Miért?

Figyelt kérdés

Mindig megvan a minimum fehérjém, folyadékom és a maximum szénhidráton, kcalon és zsíron belül vgayok

Már így is 992 a napi limitem, amire azt írja, hogy egészségtelen és felléphet a jojó effektus

Akkor mi legyen?

Azér választottam a kalóriaszámolgatást, mert csak a menniységen tudok változtatni., a minőségen nem, de ez most mindegy

152cm-71kg 14-L

Karácsonykor 78 voltam, ennyit seikerült leadnom márciusig, azóta bármit csinálok, nem megy 70,3 alá és kb 70,5- 72ig mozog a súlyom, attól függően, hogy mikor mérem magam

Mit tegyek, hogy pl augusztusig elérjem a 64kg-t (és karácsonyig az 50-et)

2013. jún. 11. 21:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor jelenleg túl sok kényelmetlenséggel járna a változtatás. Van ilyen.

De ez csak pár évig fog tartani, addig ki kell bekkelni valahogy.. az a gond, hogy ha nem túl jó kajákat eszel, akkor eleve kevés tápanyaghoz jutsz. Ha még keveset is eszel.. akkor mi is van ezekkel a tápanyagokkal?

Tesóid miért nem esznek állatokat és zöldségeket? Miket esztek, miért nem jó a hús-zöldség nálatok?

2013. jún. 12. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!