Kaloriabazis.hu-t használok 2 hete, mindent betartottam, de semmi hatása. Miért?
Mindig megvan a minimum fehérjém, folyadékom és a maximum szénhidráton, kcalon és zsíron belül vgayok
Már így is 992 a napi limitem, amire azt írja, hogy egészségtelen és felléphet a jojó effektus
Akkor mi legyen?
Azér választottam a kalóriaszámolgatást, mert csak a menniységen tudok változtatni., a minőségen nem, de ez most mindegy
152cm-71kg 14-L
Karácsonykor 78 voltam, ennyit seikerült leadnom márciusig, azóta bármit csinálok, nem megy 70,3 alá és kb 70,5- 72ig mozog a súlyom, attól függően, hogy mikor mérem magam
Mit tegyek, hogy pl augusztusig elérjem a 64kg-t (és karácsonyig az 50-et)
Akkor jelenleg túl sok kényelmetlenséggel járna a változtatás. Van ilyen.
De ez csak pár évig fog tartani, addig ki kell bekkelni valahogy.. az a gond, hogy ha nem túl jó kajákat eszel, akkor eleve kevés tápanyaghoz jutsz. Ha még keveset is eszel.. akkor mi is van ezekkel a tápanyagokkal?
Tesóid miért nem esznek állatokat és zöldségeket? Miket esztek, miért nem jó a hús-zöldség nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!