Vezetem a kaloriabazis.hu-t. Az lehet, hogy csak akkor fogyok, ha sokat iszom egy nap?
Figyelt kérdés
pl sikerült lemennem 65 alá, de mostanában hideg van, ezért nem iszom annyit és viszamentem 66ra
amúgy 1 hónapja vezetem
2013. jún. 29. 13:38
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó ez a kalóriabázis! :D amúgy sajnos a kérdésre én is keresem a választ..
3/7 A kérdező kommentje:
kedves 2.
lehet, hogy mindenki isteníti a kaloriabazis-t, de nekem nem használ semmit. stagnál a súlyom ugyanúgy, mint edig
2013. jún. 29. 15:52
4/7 anonim válasza:
készíts magadnak étrendet, és sportolj. az az oldal csak egy "körülbelül" összegző, de rengeteg eltérés és nem jó adat lehet benne! Tudom butaság, de én napi 1-2 szendvicsre csökkentettem az adagomat, emellett naponta 4 km-t futok és 10-10 vagy 20-20 percet fekvőtámaszozok és felülésezek. és egy nem teljes hét alatt lement már kb 2 kiló nekem!
5/7 anonim válasza:
napi 1-2 szendvics? utolsó elég nagy kretén vagy. majd ne csodálkozz ha a futás meg a gyakorlatok nem fognak menni meg elájulsz közben.
Én az utolsó 3 kilot a kaloriabazis-sal adtam le és szerintem nagyon jó. Persze figyelni kell arra is hogy az az x kalória ne csokiból, chipsből meg effélékből álljon össze...
6/7 anonim válasza:
én előbb a testzsírszázalékomat akarom levinni, amit pedig ugye diétával lehet, de hogy az milyen mértékű, azt nem tudom.
7/7 anonim válasza:
Én is használom ezt az oldalt és már 35 kg-t fogytam, még hátra van 7 kg. Előtte is számoltam a kalóriákat, de akkor nem vettem figyelembe a főzéshez használt olajat, ami van, hogy +100-200 kcal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!