Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez így jó lesz?

Szerintetek ez így jó lesz?

Figyelt kérdés

nyaralni megyünk, szóval mozgok is (úszok) sétálok sokat.

reggeli: sonkás szendvics zsömlében+ paradicsom

ebéd: nem tudom attól függ, hogy otthon vagy étteremben eszünk. ha éttermben valami rántott halat vagy csirkét rízzsel.

vacsora: gyros tál sültkrumpli nélkül

nasi: natúr mûzli szelet

2013. aug. 9. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha fogyni akarsz, ez nem jó
2013. aug. 9. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
mert?
2013. aug. 9. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:

mert ??

sima zsömle ??? ne edd, semmi haszna, finomított ch..

rántott ?? éttermi adag ??

gyros tál ??? ugye csak vicc ?

nasi ??? agyoncukrozott ?

ha igényes, letisztult formát szeretnél, kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátot, és a túl zsíros ételeket

sztem a te étrendedben mind a 3 volt

csak ezért :))

2013. aug. 9. 22:44
 4/11 A kérdező kommentje:

zsömle? ezsme mert enni akarom estere siman lemozgom

rantott! ettermi adag! (HA ETTEREMBEN ESZUNK)

gyros tal SULTKRUMPLI NELKUL vagyis marad a husi, es a zoldseg szosz nelkul

abban a muzli szeletben annyira minimalis cukor tartalom van...NATUR muzli szelet. ne arra az agyon cukrozott edesitett sz*rra gondolj. ennyi cukor meg kell a szervezetemnek...

2013. aug. 10. 01:00
 5/11 anonim ***** válasza:

én értem, de ha alakot akarsz formálni, akkor ahhoz nem csak fogyókúrás (egyébként ez nem az), hanem EGÉSZSÉGES étrend kell.. életmódváltás..

ebben nincs értékes tápanyag: finomított széndhidrát, cukor, ill jó sok zsír a gyros tálban, nehogy azt hidd, hogy az olyan egészséges!

Igen, meg lehet enni néha egy-egy müzliszeletet, de az a cukor nem kell a szervezetednek egyébként! Inkább azt a cukrot a gyümölccsel vidd be! apropó! hol a gyümölcs??

hol a zöldség?? amit a gyros tálban raknak, pár darab paradicsomot meg uborkát, az semmire se elég..

Kevés a fehérje! hol marad a tojás, túró , (nyilván a hús mellett)!

Azt látom én, hogy téged nem is érdekel a válaszolók véleménye, hanem csak magadnak akarod bizonygatni, hogy ez így jó, de akkor nem értem, h miért írod ki..

Csináld, ha akarod, én csak elmondtam, hogy ez az étrend az egészségestől olyan messze áll.. és nem értéktelen tápanyagokat kell enni, de kevés adagokkal, hanem normál adagokat egészséges, értékes ételekből..

Ha mégis az előbbit választod, az egészséges helyett, talán vékony lehetsz, de feszes, narancsbőr mentes SOHA!

Sok szerencsét..

2013. aug. 10. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlassz a balatonon mit rendeljek??
2013. aug. 10. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem a Balatonon van itt a lényeg, ha nyaralsz, akkor érezd jól magad! ha étteremben ebédeltek, akkor egyél azt , amit kívánsz ebédre, DE:

reggeli: pl. 3 szelet abonett vékonyan vajazva/ vajkrémezve, de ha a körözöttet szereted, az is jó, tegyél rá csirkemell sonkát, kevés sajtot, sok zöldséget

ez pl egy tökéletes, de kevés kcal-tartalmú reggeli

vacsira meg 200-250 gramm zsírszegény túró, ha édesen szereted, tegyél rá egy kis folyékony édesítőt, ehetsz kefirt, natúr joghurtot

2013. aug. 10. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Könnyen kivitelezhető, egészséges, kevés kcal-tartalmú reggeli és vacsi a nyaralás alatt is
2013. aug. 10. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Reggelire egy zsemlyéért szerintem nem kell letámadni senkit, belefér, nem kell a nap minden kajájának a fogyókúra szempontjából hasznosnak lenni, mert akkor nyaralás közben mással se foglalkozik az ember, csak fogyással :) Azért én valami gyümölcsöt, vagy ha mást nem legalább valami multivitamint (tudom, lehet utálni, mert mesterséges) beiktatnék!
2013. aug. 12. 03:11
 10/11 anonim válasza:

szia !

na most, szerintem ha komolyan gondolod a dolgot akkor légy belátással azzal szemben aki csak segíteni akar. ne légy önfejű , hallgasd meg azt aki esetleg nálad jártasabb ebben a témában ! :) a reggeli nagyon jó a zsemle nélkül ! helyette rágcsálj puffasztott rizst! evés előtt igyál meg egy bögre zöld teát édesítővel ! :)esetleg ha szereted egyél főtt tojás fehérjét! ebéd : a rántott dolgokat már most felejtsd el hiszen a liszt, zsemlemorzsa, olaj már nem jó ! kérj helyette grillezett húst csökkentett fűszerezéssel ,de semmi képpen ne rántott húst! a rizs nagyon jó köretnek ! én még javasolnék hozzá egy kis salátát is ! vacsi . gyros tál ? nem ajánlom :S inkább egy lightos salit kérj helyette ! nasi : a műzli szelet nem éppen jó sajnos :S fogyassz helyette inkább gyümölcsöt amit szeretsz és azt sem este ! illetve próbáld elkerülni a cukrozott üdítő italokat ! :)még egydolog...idén én is a Balatonon fogok nyaralni , és éppen keményen diétázom és edzek! eszembe sem jutott az hogy a nyaralás miatt kifogásokat keressek mert étteremben is fogunk enni! :) nem fog senki az étteremben arra kényszeríteni hogy gyros tálat egyél a friss saláta helyett ! :) ez a te döntésed hogy mit rendelsz ! ha komolyan gondolod a diétát akkor rájössz ! :) az étteremben is van minden ami kell a diétás étrended betartásához ! ülj le egy kicsit egyedül és gondolkozz el újra a célodon , motiváld magad , légy kitartó és menni fog !!!! :) sok sikert kívánok neked ! :)

2013. aug. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!