Fogyókúra-kalóriabevitel. Így jó lesz?
1000 meg 600 kalóriával nem tudsz "tartósan" lefogyni, a koplalásnak logikus és elmaradhatatlan következménye a visszahízás. Keress rá a neten a jojó-effektusra, meglátod, miért.
Ha minden másnap tényleg futsz 1, másfél órát, koplalás nélkül is lefogysz "tartósan".
Beviszel 600 kcal-t elégetsz a sporttal 700-t + az alapanyagcseréddel is elégetsz valamennyit, sok minuszban leszel, szerintem befog lassulni az anyagcseréd, mondjuk az sem mindegy mit eszel és hogy sportolsz. Ugye létezik az "after burn effect" de nem gondolom hogy ilyen edzéseket csinálsz.
11 talán lelehet fogyni 14kg-t de nem értem a "nincs sok időm" kifejezést, végülis hizni volt időd nem?
Nézd, okos ember már kárán tanul, a buta a sajátján sem.
Egyszer már elszúrtad, sok sikert a megismétléséhez. Ha neked ez jó...
(Magadat becsaphatod, a testedet nem!)
Én is kalóriaszámolással fogyókúrázok és eddig egészen jól bevált.
Van egy oldal. kaloriabazis.hu nekem nagyon tetszik és jó eredményeket értem el vele.
Súlyod, magasságod és a heti tervezett fogyásod alapján kiszámolja hány kalóriát ehetsz, és ha sportolsz akkor azt hozzáadja.
Sok étel kalória tartalma megtalálható rajta...
Próbáld ki! Teljesen ingyenes!
600 kalória az iszonyúan kevés! A testedet nem fogod tudni becsapni.
Én is koplaltam már és visszahíztam a leadott 14 kiló helyett 16-ot .
A kalóriaszámolgatás tényleg jó módszer de meg kell találni a középutat amit tartósan is tudsz csinálni.
Én napi 1340 kalóriát fogyasztok és heti fél-1 kg között fogyok, viszont egyáltalán nem éhezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!