Ha 800kalóriát eszek már 4napja akkor hízhatok?
Figyelt kérdés
3hétig 500 max 600kalóriát vittem be minden nap..(kalóriabázis) fogytam is 6 kilót.. így most 68kiló vagyok de mostanában többet eszem igaz csak jégkrémet, fagyit ebben a rohadt melegben... azért be tartom, hogy 800kalóra fölé ne menjek de így most hízni fogok vagy fogyok tovább?2013. júl. 31. 16:50
1/7 anonim válasza:
tornázz mellette..például biciklizz 2 órát a városban,vagy kint a parkban,vagy valami..és akkor az a +300kcal már olyan mintha nem is etted volna meg,mert tulajdonképpen lemozogtad.
Mikor indult be nálad a fogyás? hány nap után?Miket szoktál enni?Nem volt nehéz? nagyon látszik rajtad a fogyás?
2/7 A kérdező kommentje:
mivel ilyen szinten le csökkentettem a napi bevitelemet így a napi teendők mellet(főzés, mosás, takarítás,gyerekekre figyelni, bevásárolni) elhiheted, hogy sem erőm sem kedvem nincs biciglizni.... első héten fogytam 3kilót de az hirtelen víz leadás volt csak, utána 2.héten 2kilót és 3héten 1kilót... nehéznek nem mondanám el kell határozni fejben hogy "nem eszem" csak a meleg miatt egyszerűen nem bírok mást enni mint jégkrémet és hideg ásványvízet... hogy mennyire látványos? inkább a csípőmön látszik és formásabb lettem bár érzem, hogy kevesebb lett az energiám és mióta újra cukros dolgokat eszem azóta kezdek sovárogni az ételek után és fáj a fejem... előtte nem volt panaszom...
2013. júl. 31. 17:06
3/7 A kérdező kommentje:
látom nincs itt TaplalkozasHarcmuves meg is látszik...
2013. júl. 31. 17:12
4/7 anonim válasza:
ne tegyél ilyen bolondságot magaddal. Az emberek nem fogják fel, hogy olyan nincs, hogy "fogyókúra". Vagy életmódot váltasz, de akkor életed végéig, vagy vissza hízod a dupláját. Ha nem akarsz életed végéig 600 kalóriát megenni egy nap, akkor most hagyd abba és mozogj, igyál vizet. Egyél rendesen, csak normális mennyiségű kaját. Akkor kell ilyen drasztikusan fogyózni, ha 200kg vagy, nem ha 68...
6/7 anonim válasza:
akkor meg menj el a gyerekekkel a parkba,és amíg ők játszanak addig te ott görgorizhatsz például,vagy fogócskázzatok..vagy a gyerekekkel biciklizz.....
ha nincs hozzá erőd akkor meg ne csodálkozz hogy hízni fogsz,mert ha nem mozgod le,akkor igenis hízni fogsz
7/7 anonim válasza:
800 kcal egy egy eves gyereknek sem eleg, nem tudom, miert gondolod, hogy hizni fogsz tole. Csak tovabb fog romlani az egeszsegi allapotod es tovabbra sem lesz erod semmihez. Ezt teszi a koplalas. Ha hirtelen kezdesz el normalisan enni, akkor nagy valoszinuseggel rovid idon belul a duplajat szeded vissza annak, ami lement, ugyanis a klasszikus jojozas elso feleben vagy... Probald meg hetente kb. 100-150 kcal-lal novelni a napi kaloriafelhasznalasod (a normalis szintre, 1600-2000 kcal kore) es igenis kezdj el mozogni, mert azzal gyorsabb lesz az anyagcsered, kevesebb lesz az eselye, hogy sokat visszahizzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!