Ha egy este bez*báltam akkor mennyit hízhatok?
ma este eléggé beettem. ettem sajtos rudat amit itthon készítettünk, piskótát, háztartási kekszet, csokit, kakaós csigát, tejberizst, puncs szeletet.
mennyivel fog többet mutatni reggel a mérleg?
Ha a nyakadba ugrom, akkor 70 kilóval fog többet mutatni. De ha leszállok rólad akkor semennyivel.
Bármilyen Istenkirály/királylány vagy, bármilyen ördögien mocsok sz.ar kajákat ettél (hmm, bár finomnak tűnnek) képtelen vagy egy étkezéstől hízni.
köszönöm a gyors válaszokat, most megnyugodtam:)
2. válaszoló: tényleg finomak voltak, főleg az a sajtos rúd amit nagyim sütött. ezért is nem tudtam ellenálni.
de akkor nem izgulok :D
Én már csak azt nem értem, hogy hogy lehet ennyit enni egy este alatt? Tényleg én is a nyálamat csorgatnám de szerintem én ennyi kajától kipukkadnék :D
De tényleg nem fogsz ennyitől hízni..kedves egészségedre :D
ma 22:10
Akkor mi?
Ha csak a kaja lett volna, akkor nem lettem volna több miután elmegyek Wcre. De Wc után mértem és annyival több volt, ami kitartott majdnem egy hetet, ma voltam csak kevesebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!