Hízhatok ha egyik nap 500, másik nap 1500 kcalt eszek meg?
Diétázom, és áltagban 700 kcalt szeretnék megenni naponta, de ez néha kevesebbre, néha többre sikerül, attólfügg mennyire vagyok éhes. Viszont ezek általában: tojásból, natúr joghurtból, gyümiből, halból, husból és zabból állnak, tehát inkább fogyókúrás kaják.
Van pl. hogy este nem bírom és eszek egy kis zabpelyhet natúr johurttal és almával. Szóval van hogy 500, néha meg 1500 kcalt eszek. Ez miatt is hízhatok, ha a napi kcal szükségletem 2000?
Ha mozogsz melle, akkor nem fogsz hizni. A keves kaloriabevitel valoban okozhat kis raktarozasi problemakat, de ha rendszeresen edzel melle, akkor ezzel nem lesz gond.
Tapasztalatbol mondom, en olyan 1000 kcal korulre lottem be a napi minimumot, de esetenkent felszalad 1500 kornyekere is. Megis fogyok, kb. heti egy kilot, mert sokat mozgok hozza.
Ha te is mozogsz, akkor biztosan nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!