Ettől már hízhatok?
Mai menüm:
300 ml cappucino(vízzel)
1 db mirelit sajtos pulykahús (230 kcal)
100 gramm sonkaszalámi (95 kcal)
főtt sonka kb 150-200gramm
1 db tükörtojás
Zöldségek: 2 db paradicsom, pár szelet paprika
280 gramm natúr joghurt (2 pohár)
3 db extrudált kenyér (3*18kcal)
4 kocka milka csoki
Gyümölcs: 1 db banán, 1 db alma
+ nasi: még egy banánt összenyomkodtam kb 50-60 gramm zabbal, és megsütöttem
Edzés: 1 óra könnyebb aerobik+ 80 perc nehezebb aerobik+ 10 perc futás kinnt
nagyon rossz a mai menüm? próbáltam az étkezésem mozgással egyenlíteni..
az extrudált kenyeremben csak 18 kcal, és 3 g ch van, szóval azzal sztem nincs baj:)
a banán, csoki, és a zab tényleg nem kellett volna:(
cappucinoba pedig nem raktam cukrot, csak ami alapból benne volt :/
de mivel több mint két óráig izzasztottam magam, remélem nem hízok azért:(
Annyira nem aggódnék, főleg ennyi mozgás mellett, persze fogalmam sem lehet az anyagcserédről és működésedről... De ha ettől hízol, akkor már meg kéne interjúvolni a testedet, hogy hogyan kerülte meg az energiamegmaradás törvényét, illetve megtalálta-e a módszert a fényevésre ;) Bár nem tudom kiszámolni, mennyit ettél.
2 banán? Tudsz élni. Kipróbálhatod kakaóval is, az egyik kedvencem a nyersvegán gasztronómiában. Érett banán kakaóval kikeverve, megfelelő ízlés alapján már így is elég jó, de lehet édesítőzni vagy mézezni, sok úgyse kell bele. A legtökéletesebb csokipuding számomra :D Már egy fél banánból készítve is úgy éreztem, édességeztem, nyammm :) (Bár ha elég zsírt eszem, nem vágyom édességre.)
Sok joghurt.
Ha hízni akarsz ehhez hozzá kellene csapni rizst, kenyeret.. keményítőt! 50-60g zabban nincs még sok keményítő.
Ez ilyen értelmetlen fogyós nap, vagy súlytartásnak jó inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!