Hízhatok napi 2 adag protein turmixtól?
Figyelt kérdés
délelőtt iszom edzés után, valamint vacsi helyett, mellette még eszek ebédet és uzsonnát, de kevesebbet fogytam eddig, mint mikor nem ittam ezt, és kevesebbet mozogtam.
Lehet hogy azért mert több mozgással, és fehérjével izmosodtam? mert eddig is kb ugyan ennyit vittem be...
két adagban van 230 kalória, 40 gramm fehérje, 6 gramm CH, mellette még eszek kb 300 kalóriát ami hús, zöldség, gyümölcs főként...
2013. júl. 28. 20:12
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
ebből nem sokat tudtam meg..
2013. júl. 28. 20:57
4/6 A kérdező kommentje:
scitec nutrion warrior juice
2013. júl. 28. 21:59
5/6 anonim válasza:
760 kalória iszonyatosan kevés, ezt tartósan nem fogod bírni. Heti 1 kg az egészséges fogyás. És igazából 150 g csirkemell 2 barack és 200 g brokkoli lefedi azt a 300 kcal , ami nem túl sok.
6/6 anonim válasza:
nem turmixot kéne innod szerintem (én se használom már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!