Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok semmit?!

Miért nem fogyok semmit?!

Figyelt kérdés

Minden délelött éhgyomorra végzek aerob edzést 1 órát, utána megiszok 30 gramm protein shaket, ebédre eszek zöldséget, húst, fehérjét, délután eszek egy keveset hogy ne lassúljon az anyagcserém, és este még egy adag protein shaket.

Mai "menüm" :

délelőtt: -400 kalória 1 óra alatt aerob edzéssel

utána: 1 protein shake( 114 kcal, 20 gramm fehérje)

2kor: 1 nagy tányér húsleves 2 db sárgarépával

fél 4 kor: 150-180 gramm grillezett csirkemell 1 db paradicsommal, fél db paprikával.

5 órakor : 20 perces Rubint réka hasizom blokk

Utána: 10 perc bemelegítés( helybenfutás) , majd 200 db guggolás, utána nyújtás.

Vacsora: 1 db protein shake.

Ezt csinálom 6 napja, valamikor kevesebbet eszek, de mindig ügyelek rá hogy az edzéssel többet égessek el mint amennyit bevittem. Napi 2-3 liter vizet iszok, vagy zöldteát.

Előző héten már fogytam 3 kilót, akkor még nem ittam fehérjét, délelőtt nem ettem semmit, csak délután, és délután edzettem.

Most pedig megmértem magam ( igaz étkezés után), de 1 kiló fogyást sem mutat!

2013. júl. 28. 16:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"mert nem szeretem a zoldseget, de ez magyarorszag. !!!"

Attól, hogy nem szereted, még akkor is tök értelmetlen számolgatni :D Ha megeszel 3 kiló sárgarépát, akkor már van értelme, de az ilyen kis mennyiségeket tényleg tojd le!

2013. júl. 29. 13:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam már rá,hogy sokat mozgok,és keveset eszek,és ledolgozom az összes napi kalóriámat. De észrevettem hogy ha egy nap túl sokat mozgok,akkor hízok.Tudom,tudom,mozgás nélkül meg nem lehet fogyni,de inkább nem mozgok annyit,meg kevésbé az erősítő mozgásra koncentrálok,inkább futok,biciglizek. Szerintem azért nem nagyon fogsz,mert túl sokat edzel.Lehet hogy izmosodsz és a mérleg azért nem mozdul. Csak erre tudom fogni. Én most olyan napi 900-1200 kcal-t eszek(csak rendes egészséges,nem zsíros ételeket)és sokat sétálok,naponta mozgok egy kicsit,de nem viszem túlzásba végkimerülésig.És hihetetlen módon minden nap lemegy egy kicsi.4 nap alatt másfél kiló.(170cm/63kg)Tudom hogy az elején könnyen megy,és utána nehezebb.De jobban is érzem magam így.És ha sokat erősítek,akkor meg több vagyok másnap.Ez számomra érthetetlen.Ezért csak annyit mozgok,amennyi jólesik.Napi 1-2 órákat.Vagy pedig átsétálom az egész napot,mászkálok.És beválik. Tehát szerintem azoktól a protein italoktól nem fogysz úgy,mint szeretnéd. Bár nem vagyok benne teljesen biztos,mert én ezeket sosem próbáltam. Azt gondolom,ha szükséged van arra az italra,próbálj meg csak egyet inni. Hátha sikerül a célodat elérni,szurkolok! :) 18/L
2013. aug. 15. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!