Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok semmit?!

Miért nem fogyok semmit?!

Figyelt kérdés

Minden délelött éhgyomorra végzek aerob edzést 1 órát, utána megiszok 30 gramm protein shaket, ebédre eszek zöldséget, húst, fehérjét, délután eszek egy keveset hogy ne lassúljon az anyagcserém, és este még egy adag protein shaket.

Mai "menüm" :

délelőtt: -400 kalória 1 óra alatt aerob edzéssel

utána: 1 protein shake( 114 kcal, 20 gramm fehérje)

2kor: 1 nagy tányér húsleves 2 db sárgarépával

fél 4 kor: 150-180 gramm grillezett csirkemell 1 db paradicsommal, fél db paprikával.

5 órakor : 20 perces Rubint réka hasizom blokk

Utána: 10 perc bemelegítés( helybenfutás) , majd 200 db guggolás, utána nyújtás.

Vacsora: 1 db protein shake.

Ezt csinálom 6 napja, valamikor kevesebbet eszek, de mindig ügyelek rá hogy az edzéssel többet égessek el mint amennyit bevittem. Napi 2-3 liter vizet iszok, vagy zöldteát.

Előző héten már fogytam 3 kilót, akkor még nem ittam fehérjét, délelőtt nem ettem semmit, csak délután, és délután edzettem.

Most pedig megmértem magam ( igaz étkezés után), de 1 kiló fogyást sem mutat!

2013. júl. 28. 16:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

2db sárgarépa???? Fél db paprika?????

Ezt ugye te sem gondolod komolyan....Ennyire rágörcsölni a kajára, ráadásul zöldségekre?!!!

2013. júl. 28. 18:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A bevitt zöldségeket mi a fenének számolgatod? Edd bátran jóllakásig!
2013. júl. 28. 19:07
 13/22 anonim ***** válasza:

#10: A koplalással fogyni szoktak az emberek, a semmiből nem lehet raktározni és energiát is éget a test, ha nagyon lelassítja az anyagcserét, valamennyit akkor is.

Persze koplalni nem igazán érdemes, veszélyes, többet úgyis nehéz fogyni, mint egy épeszű diétával, főleg, ha tartósan akarjuk... Egyesek szervezete pedig a semmiből is képes stagnálni egy ideig, misztikus, hogyan. Úgyhogy félig egyetértek azért...

2013. júl. 28. 19:17
 14/22 A kérdező kommentje:

mert nem szeretem a zoldseget, de ez magyarorszag. !!!Ahelyett hogy valaszolnatok, inkabb kotegedtek hulyesegeken!

nem gorcsolok a zoldsegek miatt, csak abban is van kaloria es szamolom, de nem azert ettem belole keveset mert sok benne a kaloria vagy akarmi, mert tudom hogy ez nem igy van! egyszeruen nem tudok belole sokat megenni, de pl. tegnap ennel tobbet ettem zoldsegbol!

ha meg nem tudjatok a valaszt inkabb ne irjatok!

2013. júl. 28. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
13-as: a koplalásnál először nem fogy az ember, mert a szervezet tartalékol, hogy legyen energiája későbbre ;) 6 nap alatt nem fog ettől fogyni.
2013. júl. 28. 19:33
 16/22 anonim ***** válasza:

#15: A semmiből akkor sem tud tartalékolni (ha a bevittet eltárolja, akkor valami mást kell elégetnie, de sokkal gazdaságosabb a bevittet égetni és a zsírtartalékokat megtartani), viszont emberfüggő, mi történik. Van, aki a kalóriadeficittől azonnal fogy, nagy deficittől gyorsan, mások stagnálóbbak. 6 nap valóban nem olyan sok, a testsúly pedig eleve nem állandó dolog (vízvisszatartás, miegymások), de azt egyszer elmondhatná valaki, hogy egy test hogyan képes ilyen extrém durva hatások esetén sem fogyni, amiről egyesek regélnek.

Kérdező, ezt pedig most látom, étkezés után mérted magad... Napközben az ivás miatt is egész más a helyzet, mint reggel. Én reggel szoktam mérni magam, persze akkor sem mindegy, hogy a wc-s aktivitásom mikor van...

A zöldségeket én speciel értem, nekem is vannak ilyenjeim, hogy fél paprika, az étkezéseket simán logolhatja az ember görcsölés nélkül...

2013. júl. 28. 19:59
 17/22 anonim ***** válasza:
A semmiből nem, abból amit megeszik, azt tartalékolja...
2013. júl. 28. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
A protein shaketől nem fogsz hízni, ahogy a fehérjétől sem, feltéve, hogy nem tömegnövelőt használsz kiegészítésnek (abban van szénhidrát is. Hány % fehérje van a turmixodban?)
2013. júl. 28. 20:36
 19/22 A kérdező kommentje:

egy adag (30 gramm) fehérje: 20 gramm

CH: 3 gramm

Ebből cukor: 1,3 gramm

összes zsír: 4,3 gramm

ebből telített zsírsav: 1,6 gramm

2013. júl. 28. 21:07
 20/22 anonim válasza:

Mi vagy te, patikamérleg???

Én semmit nem változtattam, ittam sört, kajáltam. Csak egyszerűn elkezdtem gyorsgyalogolni, két hét után elértem a heti 3x2órát. A két hónap alatt lement 8 kiló. Azóta is tartom!

2013. júl. 29. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!