Ez hogy lehet? Mégis fogyok? Hétfő-kedden hányás-hasmenés+láz miatt semmit nem ettem, keveset bírtam inni (az is kijött). Fogytam is 1 kilót.
Edzeni sem edzettem, de ma már fogok. Szerda óta igyekszem újra napi 3-4szer enni óvatosan és sokat iszok. Azt hittem, hogy így az anyagcserém (mint olvastam) lelassul, átáll raktározó funkcióra, és már kétségbe voltam esve, hogy a 2 hónapnyi diétámnak annyi, ha visszaállok, majd hízok... pláne hogy pár napja ugye nem is mozogtam (max egy kis séta a gyerekekkel az elmúlt 2 napban)
Ennek ellenére, úgy hogy 2 napja semmi székletem nincs, és tegnap már "elég sokat" ettem, tovább fogytam fél kilót.
Mitől? Persze örülök, de tartós fogyást szeretnék ezért heti fél kiló mínuszokat terveztem eddig sikeresen.
Mindegy, ma már valamit muszáj edzenem.
Légyszi csak normális válaszokat adjatok. Köszönöm
Ne viccelj, két naptól nem fog beindulni a raktározás.
De a fogyás sem. Az az egy kiló egyszerűen azért van, mert teljesen kiürültél. Az vissza fog jönni, de nem kezdesz majd el hízni emiatt.
Egyszerűen csak pár nap nem jelent az ég világon semmit.
"az anyagcserém (mint olvastam) lelassul, átáll raktározó funkcióra" - ez hetek, talán hónapok után kezdődik, nem napok után!
Nekem egy hétig volt ugyanez, két kiló ment le miatta, ahogy elkezdtem enni, az a kettő vissza is jött, de egyébként az ég világon semmit sem befolyásolt hosszú távon a dolog.
Számítottam rá, hogy vissza fog jönni, de 2 napja eszek-iszok (és még bennem áll...) és mégis fogyok. Na mindegy. Azért megnyugtató, hogy hízni nem fogok. :)
Köszönöm a válaszodat!
Tegnap reggel még 57,4 voltam, ma reggel 56,8. Pedig tegnap reggeli melegszendvics, ebéd: zöldborsó főzelék, uzsi: egy nap (alsó-felső csirkecomb) és update 1 csokiból ettem, majd este még egy kis marék pisztáciát is ettem.
De rájöttem!!!! Mindjárt ki is írom hogy ez lehet-e. :)
Szerintem az izmom "fogy" még plussz, hiszen a betegség miatt 1 hete nem tornáztam, pedig előtte 6 hete minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!