Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem lehet enni cukrot, finomít...

Nem lehet enni cukrot, finomított ételeket, lisztet, édességet. Akkor mit lehet?

Figyelt kérdés
Szeretnék pár kilótól megszabadulni, de mindenhol azt olvasom, hogy ezeket az ételeket mellőzni kell. Nos, akkor pl. ha az utcán megéhezek, akkor hol vehetek magamnak ételt? Vagy ha nem veszek sehol,akkor egész nap éhezek, és akkor azért lesz eredménytelen a kúra. Mit tehetnék?
2013. júl. 8. 16:33
1 2
 11/16 Lipton. ***** válasza:
0%

Hallod, ne legyél már ennyire kényelmes, istenem -.-

Nem hallottál még a hordozható ételesdobozról?

Ne legyél már lusta, fogod magad és csinálsz normális kaját és elviszed.

Nem kell azokat a szutykokat megvenned.

2013. júl. 9. 19:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Okoskám, és ha 12 órát vagy távol, és történetesen nincsen hűtő, akkor a romlott otthoni kaját eszegessem egész nap?
2013. júl. 9. 20:58
 13/16 Lipton. ***** válasza:

Akkor csinálj szendvicseket, teljeskiőrlésű kenyérből, fogod natúrcsirkemell, zöldség aztán összeborítod,

Vagy veszel shéket, proteinpor + víz+ zab, összeöntöd és megiszod, jó megoldás mindegyik :))

2013. júl. 9. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor olyan ételt kell vinned, ami nem romlik meg 12 óra alatt (vagy amíg megeszed). Amikor 5 napra elmentünk Csehországba, pakoltam mindenfélét, olyat is, ami tartós. A magkenyerem pár napot kibír, a ketogén kókuszzsíros darált mogyoró bármennyit, de az még nekem se megy le magában könnyen (elvileg arra van, hogy gyümölcsöt vegyek hozzá). A tojássalátát eszem meg a leghamarabb, még a gyümölcsök is tovább bírják.
2013. júl. 9. 21:18
 15/16 anonim válasza:
Annyira nem tudom megérteni azokat az embereket, mint Te, kedves válaszoló. Ahogy látom csak a kifogásokat keresed. A "pár kilótól való megszabadulás" első lépése, hogy elszánod magad és megbeszéled saját magaddal, hogy nem a kerülőket fogod keresni("-Jaaj, egy kicsi csalás nem olyan nagy baj" ;-"Jaj, majd holnap helyesebben eszem."). Youtube-on találsz Builder Gasztro néven videókat, azok nagy része abszolút belefér a szálkásító diétába. Mellesleg hogy megy nálad az éhség? Sétálsz az utcán és egyszer csak farkaséhes leszel? Nem akkor kell enni, ha már kopog a szemed. A Lipton által ajánlott protein meg igen hasznos. Van néhány fajtából 30g-os kiszerelés is(nagyjából 250-300 HUF között van egy tasak, pl Scitec 100% whey, vagy Brutal muscle on), amit csak belevágsz a táskádban és bármikor betolhatod. Lehetőleg olyat válassz, ami szálkásításhoz ajánlott(legkönnyebb, ha azt nézed hogy ne legyen magas a ch tartalma).
2013. júl. 14. 17:55
 16/16 anonim válasza:
Előző vagyok: Kérdezőt akartam írni, nem válaszolót.
2013. júl. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!