Hogy nez ki a mai teljes menud?

Én adalékmentes virslit ettem zöldség salátával reggel (kígyóubi, paradicsom, hagyma, ecet, oregánó, olíva olaj), ebédre karaj szelet lecsósan, 2 tükörtojással. Vacsira szalonnát tervezek enni.
Kalóriát nem számolok az én étkezésemnél lényegtelen (egyik sem hizlal), -25 kilónál járok eddig.

Ha már tépem a hajam a csirkétől akkor tonhalat eszek vagy tojást. Az alacsony ch-t próbálom tartani. 20 kilót már fogytam, most már csak izmosodni ,szálkásítani szeretnék azért durvultam be. De úgy érzem h. a nagyon kritikus helyekről is( belső comb, alhas) is kezd alakulni.
de hidd el néha sírni tudnék :)
Igen, gondolom ;)
En meg csak 2 honapja csinalom es 5-6 kilo ment le, de meg ugy 20 hatra van.
Sajnos a csirket annyira nem birom, ezert inkabb hallal tomom magam (tonhal, szardinia, pangasius) na meg persze tojassal XD Gondolom ezert is haladok lassan.

1. vagyok. Nem, én nem fogyózok.
xx

Próbáld ki a csirkemellett különféle fűszerekkel lesütni pl majoranna, bazsalikom stb. Hozzá paradicsommártás fűszeresen, gombaszósz vagy kapormártás. Uborkasaláta, paradicsomsaláta, paprikasaláta stb ezek is fel tudják dobni ha már nagyon unod. Vagy lehet, hogy sokan nem értenek egyet de pl süthetsz 2db csirkecombot is és azt eszed meg jó fűszeresen, persze bőr meg ilyenek nélkül.
Pulykamell vagy pulykacomb is finom, azzal is tudnád néha helyettesíteni. Vagy ott van a sovány sertéskaraj vagy a csirkemáj, ez még vasban is gazdag próbáld ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!