Miért jobb a korpovit keksz mint egy teljes kiörlésű kenyér?
teljes kiörlésű kenyér 100 gr esetén 40 gr szénhidrátot tartalmaz (a zsír is kevesebb)
a korpovit keksz 100 grammja meg 49,5 gr szénhidrátot.
a különbséget táblázatból néztem ki.
Csak mert sokan a korpovit kekszet eszik ha diétáznak. Miért jobb?
Köszönöm a válaszokat
Nem tudom, mások miért eszik, szerintem sokkal szórakoztatóbb a keksz, mert ropog :D Meg finom is, de ez ízlés kérdése. Nem sok teljes kiőrlésű kenyeret ettem életemben, számomra ehetetlen, vagy csak hamar feladtam, de ez már így marad, mert azóta dobtam a glutént ;)
Simán el tudom képzelni, hogy valaki kevesebbet is eszik Korprovitból, a kenyeret túl gyorsan lehet enni, a keksz nassolósabb, tovább tart.
Glyx kenyér.
100g-ban 33g szénhidrát, a glikémiás indexe pedig csak 38!
Tökéletes, de mértékkel kell ezt is enni, mert mégiscsak kenyér és baromi drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!