Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Aki kalóriaszámolással fogy...

Aki kalóriaszámolással fogy (ott)? (lent)

Figyelt kérdés
Az számolta a CH-t zsírt is vagy csak a kalóriákat? Hány kalóriát ettetek egy nap? Sportoltatok mellette?
2013. jún. 18. 15:49
 1/6 anonim válasza:
Én így fogytam le 41 kilóra. Kb. 47 kiló voltam előtte. Egy napra 500 kcal-t állítottam be, de szinte mindig túlléptem 100-200 kcal-val, hétvégén meg szinte mindig többet ettem mint 1200 kcal. Kb. 3-4 hónapig tartott. Eljártam mellette sétálni, de ezt már csak mikor kicsit jobb idő volt. Délután 3ig abonettet ettem van, hogy nagyon durván bírtam, csak 2 dbot ettem egészen addig. Sok gyümölcsöt ettem, zöld teát. Mikor hazaértem a suliból fél 3-kor rendesen ebédeltem, amit anya főzött. Utána ettem valami kis csokit, sajnos, vagy pudingot, vagy megint gyümölcsöt.
2013. jún. 18. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Első te nagyon hülye vagy!!! Ez koplalás, a legrosszabb fajtából (Csoki?! Meg abonett?!).

Én számoltam a ch-t, igen! 1500-1600 kalóriát eszek egy nap (55kg 164cm vagyok), ch max 140 gramm, fehérje 100 fölött, zsírból meg 60-70 grammot is megeszek. Szerintem sokkal jobb így fogyózni, mint sok ch-val.

2013. jún. 18. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Természetesen az összetevők arányát is nézni kell, nem csak a kalóriaérték számít. Leginkább a fehérje mennyiségére kell figyelni.
2013. jún. 18. 16:41
 4/6 poiu ***** válasza:
1500 kcal alá nem szabad menni tartósan. (Azért nem szóltam hozzá eddig, mert én nem kalóriaszámlálással fogytam le :-)
2013. jún. 19. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy sportoltam mellette (heti 3-4 óra erősítő edzés) és sokat gyalogoltam lépcsőztem, stb.
2013. jún. 19. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:

En fogytam kaloria szamlalassal, neztem azt is, hogy mibol jon ossze az adott kaloria mennyiseg, de en inkabb a feherje/ch aranyt figyeltem.

1500 kcal-t ettem igy elosztva:

Kb 300 reggeli (benne tejeskave), 100 tizorai, 350 ebed, 350 uzsonna (benne tejeskave) 200 vacsora.

Valamennyit hagytam szabadon, mert egy-egy etkezes kozott ettem almat, vagy valamilyen ecetes salatat, esetleg epp bunoztem egy picit.

En izmot nem akartam nagyon vesziteni, mert sportolok rendszeresen, igy feherjet ettem boven, zsirt is vmennyit, a ch-t fogtam vissza.

Atlagosan heti fel kilot fogytam, elejen tobbet, vegen alig, kb ket honapig csinaltam es igazabol nem volt rajtam sok plusz, 3-4 kg.

Csak a baratnom mar egy eve dietazgatott ossze-vissza, eredmenytelenul, rosszul, neki akartam segiteni, hogy egyutt csinalom vele. Igy rajott a lenyegere es kitartott.

Harom honap alatt o 10 kilot fogyott (kb 15 volt rajta), de o nem sportolt, nem volt ra lehetosege, csak igy dietazott. Ugyes volt es azota is tartja.

A modszer jo, szerintem a legjobb, de csak akkor erdemes csonalni, ha komolyan veszed, tenyleg mindent mersz es irsz, szamolsz. Az eleje nehez, van, hogy az etelt megenned ket perc alatt, de a meres/konyveles, kalorikereses eltart 10 percig is.

De idovel beleerzel, ismetled idonkent az adott menut grammra pontosan, igy csak elo kell keresni korabbrol az ertekeket.

Es itt a "csak bekapok egy falatot, de ez nem is szamit" elv nem mukodik, mert epp egy lecsipett bananveggel, 2 szem dioval meg par szem szolovel, vagy ket-harom kanalnyi cukros-zsiros joghurttal is ugy beviszel pluszban 200-300-400 kcal-t a nap folyaman, hogy eszre sem veszed, csak azt latod, hogy dietazol, megsem fogysz.

Fontos meg a sok viz es sok rost, hogy az anyagcsered jo legyen.

Sok sikert!

2013. jún. 21. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!