Aki kalóriaszámolással fogy (ott)? (lent)
Első te nagyon hülye vagy!!! Ez koplalás, a legrosszabb fajtából (Csoki?! Meg abonett?!).
Én számoltam a ch-t, igen! 1500-1600 kalóriát eszek egy nap (55kg 164cm vagyok), ch max 140 gramm, fehérje 100 fölött, zsírból meg 60-70 grammot is megeszek. Szerintem sokkal jobb így fogyózni, mint sok ch-val.
En fogytam kaloria szamlalassal, neztem azt is, hogy mibol jon ossze az adott kaloria mennyiseg, de en inkabb a feherje/ch aranyt figyeltem.
1500 kcal-t ettem igy elosztva:
Kb 300 reggeli (benne tejeskave), 100 tizorai, 350 ebed, 350 uzsonna (benne tejeskave) 200 vacsora.
Valamennyit hagytam szabadon, mert egy-egy etkezes kozott ettem almat, vagy valamilyen ecetes salatat, esetleg epp bunoztem egy picit.
En izmot nem akartam nagyon vesziteni, mert sportolok rendszeresen, igy feherjet ettem boven, zsirt is vmennyit, a ch-t fogtam vissza.
Atlagosan heti fel kilot fogytam, elejen tobbet, vegen alig, kb ket honapig csinaltam es igazabol nem volt rajtam sok plusz, 3-4 kg.
Csak a baratnom mar egy eve dietazgatott ossze-vissza, eredmenytelenul, rosszul, neki akartam segiteni, hogy egyutt csinalom vele. Igy rajott a lenyegere es kitartott.
Harom honap alatt o 10 kilot fogyott (kb 15 volt rajta), de o nem sportolt, nem volt ra lehetosege, csak igy dietazott. Ugyes volt es azota is tartja.
A modszer jo, szerintem a legjobb, de csak akkor erdemes csonalni, ha komolyan veszed, tenyleg mindent mersz es irsz, szamolsz. Az eleje nehez, van, hogy az etelt megenned ket perc alatt, de a meres/konyveles, kalorikereses eltart 10 percig is.
De idovel beleerzel, ismetled idonkent az adott menut grammra pontosan, igy csak elo kell keresni korabbrol az ertekeket.
Es itt a "csak bekapok egy falatot, de ez nem is szamit" elv nem mukodik, mert epp egy lecsipett bananveggel, 2 szem dioval meg par szem szolovel, vagy ket-harom kanalnyi cukros-zsiros joghurttal is ugy beviszel pluszban 200-300-400 kcal-t a nap folyaman, hogy eszre sem veszed, csak azt latod, hogy dietazol, megsem fogysz.
Fontos meg a sok viz es sok rost, hogy az anyagcsered jo legyen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!