Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nekem tényleg nem állna jól a...

Nekem tényleg nem állna jól a vékonyság? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma eléggé elkeseredtem. Csinálom ezerrel a fogyókúrát, sportolok is napi minimum 40 percet, mindent megteszek a fogyás érdekében, vannak is sikerélményeim bőven, de a környezetem csak kedvesen noszogat, hogy hagyjam abba, mert nekem nem állna jól ha többet fogynék. (???)

Szerintetek létezik ilyen? Az egészségemnek is jó, ha tovább fogyok, az álmom hogy 60-65 kiló legyek, de így... az anyukám és a nagymamám is azon a véleményen vannak, hogy nekem nem állna jól a vékonyság. Sőt, burkoltam a lakótársam is erre célzott.

Most mitévő legyek? Ti milyen emberre mondjátok, hogy "nem állna jól neki a vékonyság"?

Van itt egy kép is rólam, ezt korábban feltöltöttem egy fogyókúrás topicba: (előtte-utána kép)

[link]

Nagyon elkeseredtem, nem ezt vártam a kínszenvedés és a véres veríték után, amivel harcolok a kilók ellen. :(

Mit gondoltok?

Őszintén, azt várom ettől a kérdéstől, hogy megerősítsétek bennem, hogy igenis azért szenvedek így, hogy csinosodjak. De ha nem így gondoljátok, úgy azzal segítetek a leginkább ha őszintén megmondjátok!

Köszönöm!

Kérlek, azt is írjátok meg, hogy ti mikortól mmondjátok azt, hogy egy nőnek nem áll jól a vékonyság.

23L

2013. jún. 3. 18:48
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
te csak tartsd a célod szem előtt! :) azért fogyj, hogy egészséges legyél és jól érezd magad a bőrödben. ha így lesz, akkor jól fog állni neked a fogyás. kívánok neked sok-sok kitartást! :) ügyes vagy!
2013. jún. 8. 01:20
 32/33 anonim ***** válasza:

Én is sokat fogytam,és ugyan én 82-ről 59-re,de rengetegszer hallottam hogy:MOST MÁR NE FOGYJÁL TOVÁBB!!! Ha tudnád hányszor mondták...és el is rontották vele a motivációmat,pedig 54 a cél.Most megálltam pár hónapja,és igyekszem újra belelendülni a diétába,de valahogyan alábbhagyott a kitartásom...Nehezebb.

Én szerintem biztos azért mondják hogy nem áll jól neked a vékonyság,mert nem így szoktak meg téged. Ha rád gondolnak,nem egy ilyen karcsú alakot látnak maguk előtt. Ne hallgass rájuk,majd megszokják,és átalakul idővel a véleményük. Sokkal csinosabb vagy így! És feltételezem,jobban is érzed így magadat. ne hagyd abba,tarts ki,mert hidd el,hogy egyre csinosabb leszel! Hajrá! 18/L

2013. jún. 10. 10:51
 33/33 anonim ***** válasza:
Ja,még valami: Vannak olyan sztárok,akik már olyan vékonyak,beesett az arcuk,persze hogy nem áll jól nekik a vékonyság! de szerintem ezt már csak ezekre az anorexiás modellekre szokták mondani. Valóban előfordulhat hogy valakinek jobban állnak a teltebb domborulatok,de szerintem nagyon kevés olyan ember van.Bár az biztos,hogy rengeteg embert a többség inkább látna vékonyan,mint ducin. 18/L
2013. jún. 10. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!