Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nekem tényleg nem állna jól a...

Nekem tényleg nem állna jól a vékonyság? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma eléggé elkeseredtem. Csinálom ezerrel a fogyókúrát, sportolok is napi minimum 40 percet, mindent megteszek a fogyás érdekében, vannak is sikerélményeim bőven, de a környezetem csak kedvesen noszogat, hogy hagyjam abba, mert nekem nem állna jól ha többet fogynék. (???)

Szerintetek létezik ilyen? Az egészségemnek is jó, ha tovább fogyok, az álmom hogy 60-65 kiló legyek, de így... az anyukám és a nagymamám is azon a véleményen vannak, hogy nekem nem állna jól a vékonyság. Sőt, burkoltam a lakótársam is erre célzott.

Most mitévő legyek? Ti milyen emberre mondjátok, hogy "nem állna jól neki a vékonyság"?

Van itt egy kép is rólam, ezt korábban feltöltöttem egy fogyókúrás topicba: (előtte-utána kép)

[link]

Nagyon elkeseredtem, nem ezt vártam a kínszenvedés és a véres veríték után, amivel harcolok a kilók ellen. :(

Mit gondoltok?

Őszintén, azt várom ettől a kérdéstől, hogy megerősítsétek bennem, hogy igenis azért szenvedek így, hogy csinosodjak. De ha nem így gondoljátok, úgy azzal segítetek a leginkább ha őszintén megmondjátok!

Köszönöm!

Kérlek, azt is írjátok meg, hogy ti mikortól mmondjátok azt, hogy egy nőnek nem áll jól a vékonyság.

23L

2013. jún. 3. 18:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Jaja, közben gondolkodtam én is ezen a stílus maga az ember / kulturáltság dolgon :D

És elolvasgatva a dolgokat gratulálni is szerettem volna.

Meg további sok sikert kívánni.

2013. jún. 3. 21:17
 22/33 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! :)

Igyekszem és igyekezni is fogok!

2013. jún. 3. 21:21
 23/33 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is, és tényleg jól nézel ki :) Kb 70 kg-ra tippeltelek volna! Mit sportolsz? A kérdésedre a válaszom: Nem fog rosszul állni a "soványság" :)
2013. jún. 3. 21:22
 24/33 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm az egyértelmű választ!

Kardió gépen (taposógép) napi 40 percet edzek. Fulladásig, hogy úgy mondjam. :) Utána egy kis pihi majd nyújtás. Holnaptól ismét bedurvulok és reggel, délben és este is megcsinálok egy 40 perces edzést. (Itthon vagyok, unatkozom ezerrel és ezzel foglalom le magam!) Aztán lehet, hogy csak kettőt fogok bírni. :)

Amúgy jó kondiban vagyok. Meglepően jók az izmaim, a szívem sem kongat, hogy álljak le mert baj lesz.

2013. jún. 3. 21:28
 25/33 anonim ***** válasza:
2013. jún. 3. 21:54
 26/33 anonim ***** válasza:
Szívesen :) ezeknek meg lesz az eredménye :) további sikereket!!
2013. jún. 3. 21:57
 27/33 anonim ***** válasza:

dehogynem és gratula és eddigihez..túl vékony az nem itt kezdődik

IRIGYEK vagy féltenek

csini vagy de ha akarsz még fogyhatsz :)

2013. jún. 3. 22:01
 28/33 anonim ***** válasza:
12%

Hu most láttam csak a kérdésed :) köszi a motivációt :) tényleg az vagy.

Apukádnak szerintem igaza van, még egy 20 kiló, de látom minden hozzáállás ami kell megvan :)

Gratula, így tovább.

A kérdésre válaszolva az egészség és karcsúság mindenkinek jobban áll!

János és próbáld ki a paleot szerintem is. Én is fogytam tőle :)

2013. jún. 3. 22:02
 29/33 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok: nem kedveskedni akarok, én tényleg az ilyen alakot találom szépnek, és neked még tényleg jól is áll. :)
2013. jún. 4. 08:05
 30/33 anonim válasza:
68%
Abba ne hagyd!Nagyon csinoska kezdesz lenni!Gondolom a család hölgy tagjai is mind túlsúlyosak.Tuti irritálja őket a kitartásod.Én 165/70-ről fogytam le 57 kg-ra.Engem is nyaggatnak,hogy ne fogyjak tovább.:)
2013. jún. 4. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!