Nekem tényleg nem állna jól a vékonyság? (kép)
Sziasztok!
Ma eléggé elkeseredtem. Csinálom ezerrel a fogyókúrát, sportolok is napi minimum 40 percet, mindent megteszek a fogyás érdekében, vannak is sikerélményeim bőven, de a környezetem csak kedvesen noszogat, hogy hagyjam abba, mert nekem nem állna jól ha többet fogynék. (???)
Szerintetek létezik ilyen? Az egészségemnek is jó, ha tovább fogyok, az álmom hogy 60-65 kiló legyek, de így... az anyukám és a nagymamám is azon a véleményen vannak, hogy nekem nem állna jól a vékonyság. Sőt, burkoltam a lakótársam is erre célzott.
Most mitévő legyek? Ti milyen emberre mondjátok, hogy "nem állna jól neki a vékonyság"?
Van itt egy kép is rólam, ezt korábban feltöltöttem egy fogyókúrás topicba: (előtte-utána kép)
Nagyon elkeseredtem, nem ezt vártam a kínszenvedés és a véres veríték után, amivel harcolok a kilók ellen. :(
Mit gondoltok?
Őszintén, azt várom ettől a kérdéstől, hogy megerősítsétek bennem, hogy igenis azért szenvedek így, hogy csinosodjak. De ha nem így gondoljátok, úgy azzal segítetek a leginkább ha őszintén megmondjátok!
Köszönöm!
Kérlek, azt is írjátok meg, hogy ti mikortól mmondjátok azt, hogy egy nőnek nem áll jól a vékonyság.
23L
Ja,bocsi azt kihagytam:) Tényleg fogynod kéne még, bár nem húsz kilót, olyan 5-10 re saccolom, bár nemtom milyen magas vagy. De itt már inkább alakformálás kell, mintsem elfogyj:)
Pár éve csináltam a 90 napos diétát(amit sajna már visszahiztam) és sportoltam, a vége fele viszont nem ment már lejjebb a mérleg, pedig vékonyodtam, csak éppen zsír helyett izom nőtt,ami ugye nehezebb:) szval csak így tovább:) nem akarlak bántani, de neked sztem főleg has+combról kell
Wow, gratulálok az eddigi eredményhez! :) Nem semmi, amit elértél :)
Gondolom, a környezeted megszokott ducin, illetve lehet, hogy nagyon helyes vagy úgy, ahogy most kinézel (egy ilyen képről én nem tudom ezt tutira megmondani, de igencsak elképzelhetőnek tartom), ezért mondják azt, amit... Persze a mások által említett irigység is előfordulhat. Ne hagyd magad eltántorítani :) Honnan is tudhatnák, hogyan nézel ki még karcsúbban? Főleg, hogy a saját ízlésednek akarsz megfelelni, nem az övéknek. Ami teljesen normális ízlés lehet a leírtak és a kép alapján, nem pálcikalábú majdnem csontváz akarsz lenni, mint egyes hibbant ifjoncok. Sok sikert kívánok Neked! :) S hogy a környezeted rájöjjön, hogy tudod még fokozni a csinosságodat ;)
mennyi kalóriát eszel egy nap a fogyókúra alatt?
Amúgy lehet épp az arcod van beesve és azért mondják hogy nem állj jól... lehet nyúzott lett az arcod.
1100-1200 kalóriát fogyasztok, de jó minőségű, rostokban gazdag táplálékokból. Volt idő, amikor bedurvultam és 900-ra csökkentettem mert már nagyon fogyni akartam. Végig orvosi felügyelet mellett, teszem hozzá, 2 havonta jártam vérvételre és számomra egészséget hozott ez a "bedurvult" diéta.
Az arcom sokkal szebb lett, mióta fogytam. Kiderült, hogy tök nagyok a szemeim, és nyakam is van. :D Végre nincs behízva egyik sem. Nem karikás a szemem sem. :) Szerencsére.
Belegondolva igaza lehet itt a nem tudom hányas hozzászólónak. Az anyukám és a mamám sajnálnak az önsanyargatás miatt, azért mondhatják, hogy elég. A barátnőimben pedig előfordulhat némi "csajos" irigység. Bennem is meg van, miért ne lehetne meg bennük is? :)
Viszont apukám, aki kegyetlenül őszinte, sokszor már bántóan is, kerek-perec megmondta, hogy "még 20 kiló, fiam, és rendben leszel". Szerintem igaza van, és hiszek neki.
Amúgy lehet, hogy nem úgy látszik a képen, de 87 kiló vagyok jelenleg, a 111-ről. Ezért a 20 kiló fogyás a testtömeg indexem szerint is javallott.
Tehát rokonaid és lakótársad szerint burkoltan a cukorbetegség és a meddőség állna jól.
Na most ha ilyen véleményeket komolyan tudsz venni, akkor az nem az ő hibájuk, hanem a fejedben vannak gondok..
Az egészséges testzsír mennyiség mindenkinek jól áll! A betegség, inzulinrezisztencia, elhízás nem áll jól!
Taplalkozasharcmuves!
Köszönöm a véleményed, bár kissé kulturáltabban is közölhetted volna.
Utolsó válaszoló:
Hallottam már róla, mondhatni sokan pártolják, de nem igazán értem, hogy mire épül! (Nem olvastam még utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!