1 hét zabálás-plusz 1 kg. Aggódhatok?
Sziasztok! 16 éves vagyok, 157 cm 44 kg.
4 hónapja fogyózok, fogytam eddig 8 kg-ot.
A helyzet az, hogy végre sikerült elérnem az álomsúlyt(43 kg), de az elmúlt 5 napban annyi plusz kcal-t vittem be zabálásokkal, h tuti visszajött megint 1 kg. És persze tisztára elvagyok keseredve és utálom magam. :/ De most már abbahagyom az evést és fogyózok tovább, csak az érdekelne, hogyha eddig 600-900 kcal-ig ettem(mozgással elégettem 500 kcal-t naponta) akkor ezzel az 1 heti zabálással lehet jojó effektusom, vagy megint normálisan fogok fogyni ha még 1 hétig égetek naponta 1000 kcal-t , míg el nem érem a 43 kg-ot. (lehet lemegyek 42re is..tényleg vékony akarok lenni, nagyon jó alakkal) persze tornáznék is->comb, fenék, hasi tornákat akarok csinálni. Csakmár..eddig nagyon jól ment-csak pár nap volt mikor túlettem magam, de azokat helyretudtam rakni. Szval csak arra lennék kíváncsi, h most ezzel a napi 2500-3000 kcal-al(:S)amiben volt süti, ropi, csoki, műzli, sok kenyér, de zöldség és gyümölcs is....szval ennyi után is maradjak nyugodt és hatalmas akaraterővel folytassam tovább a fogyókúrát, vagy aggódhatok a jojó effektus miatt? :/
Előre köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!