Hogy lehet az, hogy a centi fogyást mutat de a mérleg nem?
Figyelt kérdés
Nagy súlyfelesleget szeretnék leadni. Már fogytam 16 kilót de az elmúlt két hétben a mérleg nem azt mutatja, amit megszoktam és amit a ruháimon látok.
Érzem és látom, hogy fogytam de a mérleg szerint híztam egy kilót két hét alatt.
Mi véljem ezt a paradoxont?
Tegnap már előidéztem magamnak egy tisztítókúrás hasmenést, kb. 20 dekával csökkentem is.
2013. máj. 16. 08:54
1/3 anonim válasza:
Ennek sok oka lehet. Alapvetően ez az információ kevés ahhoz, hogy tudjuk válaszolni. Nem, kor,magasság, étrend, mozgás?
2/3 anonim válasza:
Remélem normálisan fogysz (mozgás,normális kajálás), ez a 20dk-val csökkentettem ez nem túl célszerű, alapból nem is értem én pl tudok egy wc-zéssel 4 kg-t is csökkentetni, de ugyanazt fogja mutatni a tükör a mérleg nem, de más sem a pontos súlyom nézi hanem engem. Ha mozogsz (remélem így van), akkor az izom növekedés sem kizárt, ami súlyban nehezebb mint a zsír, mégis máshogy néz ki.
3/3 anonim válasza:
Átalakul a testes, ennyi. :) És ne hajtsd meg a hasad, mert az nem jó, aranyered is lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!