Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 7 nap után többet mutat a...

7 nap után többet mutat a mérleg, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
7 napja számolom a kalóriáka t-600 kalóriáával csinálom...igyekszem olykor zumbázni, sétálni, majdnem minden nap sikerül valami...mondjuk elkezdtem több vizet inni lehet attól ment feljebb?
2013. jan. 23. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Igen, nem.

Baj, nem a víztől ment feljebb.

Nem kellett volna 600 kalóriát enni (még ha az kilokalória is) mert azért írjuk le minden nap hogy ez túl kevés, sőt még az 1000, 1200 kcal is, mert ez egy kisebb kutya energiaigénye, aki mondjuk nem futkos túl sokat.

A magadnak okozott betegségekért pedig te leszel felelős, ez így volt a hízás alatt is, és így van most a koplalás alatt is. Ha kalóriát számolsz, akkor a jojót ismered. Milyen jojó az, ami még a diéta vége előtt elkezdődik? :O

2013. jan. 23. 20:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Félreértés akkor kiírom betüvel Minusz 600 kalória a napi alapszükségletemhez képest...
2013. jan. 23. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
43%

Ez így más. Nehezebb kitalálni hogy mi a gond.

Miket eszel? A kalória nem érdekel, mivel nem ismered a saját szükségleted, ráadásul azt még az ételek is változtatják, így a 600 kcal azért volt könnyű kérdés, mert az egyértelmű hogy túl kevés.

Viszont így más lesz a nyerő, ilyenkor a rossz összeállítás miatt lehet gond.

Túl sok gabona (kemlnyítő, glutén) tejtermék, ezek kalórián felül zsírosítanak.

Ezért alap a fehérje és a zsír, mert egyik sem glutén vagy tejfehérje jó esetben, a zsír az meg zsír, azzal nincs semmi gond amíg nem keményítővel esszük.

Van napi étrended, azt hasznos volna leírni!

2013. jan. 23. 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát...nincs előre megtervezett, ma délelőtt egy update túróstáskát ettem, ebédre baconbe tekert csirkecombot (bőre nélkül, és a bacon zsírcsíkocskáit leszedegettem, csak a hús részét ettem meg) vacsora rántotta 3 tojásból
2013. jan. 23. 20:26
 5/17 A kérdező kommentje:
kávé milyen hatással van a kalóriaszámlálásra és a fogyásra?
2013. jan. 23. 20:27
 6/17 anonim ***** válasza:
jajj hagyd a fenébe az update túróstáskát... egyél rendes ételt!!
2013. jan. 23. 20:53
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Kávé semmilyen hatással nincs.

Ahogyan az update sem támogatja a kalóriaszámolgatást. Mert minek, lowcarb!

De ba.romira káros. Tele van gluténnal, szójával illetve még túrót is eszel?

Na most ezekről pár dolog.

Nem divat leírni, de a tej, túró a borjú hízását, növekedését segíti. Jó ilyet enni?

A gluténes, szójás lowcarb update kaja sokaknak bejön (rövidtávon), de valójában a húsok, zöldségek lowcarbok. A glutén és a szója meg igen igen káros.

Például simán okozhat olyan pajzsmirigy problémát, amitől elkezdesz hízni (mint beteg ember).

Erre is van esély, nem mókás dolog.

Nem eszünk updétet, mert ha lefogyunk is belebetegedhetünk. Helyette zöldségek, húsok, gyümölcsök, ennek oka van! :S

Ezért nem szeretem az updétet.. iszonyat megtévesztő, és még segít is a fogyásban, így még könnyebb beleesni a csapdába. Aztán hosszabb idő után jönnek az előre titkolt gondok.

2013. jan. 23. 21:00
 8/17 poiu ***** válasza:

A -600 is sok, a -500 OK lenne :-), de ez az egész kalóriaszámlálás nehéz ügy. Mondok pár szabályt, próbáld ki, hátha bejön.

1) Egyél annyit, amennyi jólesik (egy óra múltán is, tehát egyél, de ne edd magad halálra)

2) ne egyél semmi olyat, ami a cimke szerint 4 alkotórésznél többet tartalmaz - az nem étel, hanem termék.

3) ne egyél keményítőt.

Három hét, és meglátjuk.

2013. jan. 23. 21:30
 9/17 A kérdező kommentje:
keményítőt a krumpli is tartalmaz nem? Merthát...családi környezetben élek és kizárt hogy 3 hét no krumpli legyen...
2013. jan. 23. 21:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Dehogy kizárt. És mi az, hogy családi körülmények között élsz? Figyelj nekem férjem van és lányom, mind ketten esznek krumplit, rizst és kenyeret is. Én nem. Miért? Mert nem akarok enni. Ennyi. Helyette eszek egy kis párolt brokkolit (249 ft) vagy párolt káposztát (119 ft).
2013. jan. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!