7 nap után többet mutat a mérleg, mi lehet a baj?
Táplálkozás harcművész.Nem értem hogy honnan veszed azt hogy a tej az káros volna.Akkor káros ha génkezelt tejet iszunk naponta,NAGY MENNYISÉGBEN!!Felejtsd el már ezt a tej dolgot.
A tej igen is egészséges,és a borjú hízását okozná?? HÜLYESÉG,Téged újszülötten mivel etettek?? Teával és vizel??. Gondolkozz már kicsit logikusan.
A tej igen is nagyon egészséges,mértékkel fogyasztható,megbízható forrásból,NEM génkezelt bociktól.
Tejtermékek igen is ajánlott,akár orvos által is.
Eleget tanultam ezt az egyetemen ahhoz hogy tudjam.
Hanyagold a "Ne igyál tejet","Ne egyél tejterméket" baromságot!!!
illetve azt még hozzátenném, hogy az időjárás is képes fura dolgokat művelni.
habár én inkább nyáron szoktam sok vizet megkötni.
vagy esetleg valamilyen nagyon sós ételt ettél?
plusz még az is fontos, hogy mikor méred magad...
ajánlom a reggeli mérést, amikor még nem ettél.
"Akkor káros ha génkezelt tejet iszunk naponta,NAGY MENNYISÉGBEN!!Felejtsd el már ezt a tej dolgot. "
Mivan, érzékeny a lelki világunk?
Nincs génkezelt tej.
"A tej igen is egészséges,és a borjú hízását okozná?"
Egészséges, a borjaknak. Összekevered te magad (anyád, apád, véredet) a tehenekkel? Ha nem, akkor a te szervezetednek a tej növekedésihormon tartalma, fehérje összetétele problémás lesz. Ezt nem érted meg semmittevéssel, foglalkozni kell a témával. Semmittevéssel a Földet is laposnak tekintenéd, és ezzel nem lenne semmi gond, csak nem szólj bele olyan témába amihez nem értesz.
Honnan veszem? Mit? Táplálkozástudomány mond valamit?
Tejtermékek igen is ajánlott,akár orvos által is.
Eleget tanultam ezt az egyetemen ahhoz hogy tudjam.
Az orvosok lókukihoz sem értenek, vagy egészségtől kicsattanónak látod a társadalmadat? Én betegesnek, elhízottnak, látványosan tejfogyasztónak látom őket. Akik gyógyszerszedésre vannak ítélve, de csókolgasd még az orvostársadalom csúnyábbik oldalát.
Gratulálok, ez az értelmiségi szint? Elfogadni hogy az orvosok mindentudók, amit pedig tanultál, azt minden kétkedés nélkül elhiszed? Nem is érdekel, hogy emberek milliói a tejfogyasztással összefüggő betegségektől szenvednek, TE KIJELENTED hogy a tej jó. Pont.
Ó hogy egyem a magabiztosságodat, könnyebb így élni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!