Ilyenkor már lehet enni?
Miért nem egészséges hajnalban enni? Ezt még nem hallottam.
Én éjszaka nem szeretek enni, úgyhogy akárki akármit is mond, lefekvés előtt 4-5 órával már bőven befejeztem a táplálkozást :D
Hajnalban mindössze alszom, reggel pedig nem vagyok éhes. De ha mégis, akkor eszem. Ha nem, s valamiért akarok, akkor pedig picit. Nem hiszem, hogy ez gond - bár ha valaki az a típus, hogy az első étkezésétől estig szinte egyfolytában eszik, akkor talán jobb, ha később kezdi ;)
Én ha éhes lennék, ennék, ha nem, nem, a fogyás meg csinál, amit, de egyáltalán nem hiszem, hogy hátráltatná a reggelizés...
Én meg fél 5kor kelek minden reggel! Na?? és este hatkor érek haza!!
igen, reggelizz! ha kell 2-3× is egy nap! :D én is ezt csinálom.
Nincs órához kötve az étkezés, akármit is ír akármelyik hülye "sztármagazin".
A legfontosabb, hogy minőségileg és mennyiségileg megfelelő legyen a mikro- és makrotápanyag beviteled, a többi nem számít.
Pl. gondolj magyar-román határra, az egyik oldalon 1 órával "korábban" van, szerinted mi változik, ha átlépsz a határon? Vissza kell feküdnöd aludni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!