5-6 kilótól szeretnék megszabadulni, de nagyon nem megy. Ha valaki megmondaná, hogy miből mennyit ehetek, mit és mennyit mozogjak, iszonyú hálás lennék?!
Nem akarok drasztikus diétába kezdeni, mert tudom, hogy falásroham lesz a vége. Nemrég 1 hétig minden nap pilateseztem 1 órát, napközben káposztát, almát, narancsot, kis csirkemellet ettem, de este jött 1-2 péksüti...
természetesen alig fogytam, és ez nagyon elvette a kedvem.
Hogy előzhetném meg, hogy estére ne éhezzek ki?
+ nincs valami finom diétás leves receptetek?
A káposzta leves borzalmasan íztelen, a leveskocka meg furcsa állagú zsíros bevonatot képez a tetején.
Köszi a tippeket!:)
Most, hogy jön a jó idő, már sűrűbben fogok bringázni is!
Csak néha elkap egy hangulat, és akkor zsírt cukorral minden mennyiségben... EZ 1-2-3 napig tart, és az egy heti munkámat szétcsapja... De akkor megpróbálom, hogy reggel megengedek magamnak egy kis péksütit/joghurtot/ne adj isten palacsintát...:) utána meg jöhet a csirkemell sok salátával...
Még abban tudnátok segíteni, hogy melyik napszakban érdemesebb mozognom?
A Hoolahoop is zsírégető?
Köszi az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!