Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Cukrászdába kell mennem, nem...

Cukrászdába kell mennem, nem részletezem miért de nem tudom kikerülni, ennem is kell valamit. MIt egyek ami nem teljesen diéta gyilkos?

Figyelt kérdés
Mindenfélét szeretek....

2013. jan. 31. 21:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
én imádom a puncs szeletet. szerintem vmi gyümis sütit egyél, mondjuk egy szelet gyümölcsös-túrós sütit. egyébként egy napba nem fogsz belehalni. ha rám hallgatsz azt eszel amit a legjobban szeretsz, kalóriát nem nézve. max ha úgy érzed utána elmész futni 20percet és kész is
2013. jan. 31. 21:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell enned? Tálib terroristák kényszerítenek a pénztár elé, fegyvert nyomva a halántékodhoz? Amúgy bármit ehetsz, egy zabálástól egy gramm zsír se fog feljönni rád.
2013. jan. 31. 21:40
 3/14 A kérdező kommentje:
ok igazad van de a legkevésbé rossz választást szeretném...nem negyon bírom a cukrot a legutőbbi sütizésnek hányás lett a vége.. :(
2013. jan. 31. 21:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert megsértődik valaki aki nekem fontos és nem akarom elrontani az egész napomat egy minek akarsz lefogyni baromsággal...
2013. jan. 31. 21:43
 5/14 anonim válasza:
100%
Gyümölcssalátát szoktam kérni, ha épp fogyozók. Estleg kávé különlegességet, azt lehet édesítővel inni.
2013. jan. 31. 21:52
 6/14 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ az sajna nem megy hogy csak 1 kv...gyümisali nincs ott :(
2013. jan. 31. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Feketeerdő tortát egyél! Nagyon finom, van benne megy meg asszem szeder és nem olyan zsíros/margarinos a krémje, mint pl. a Dobos tortának. tetején van egy csomó tejszínhab, azt max. otthagyod, ha túl tömény.

Vagy válassz akármelyik szimpatikus sütiből, ami kicsi (tiramisu kocka pl. sok cukrászdában nagyon kicsi).

Eperhabos süti...Citromos túrótorta..Ezek egyszer-egyszer bőven beleférnek. Nyamm. Lényeg, hogy ne olyat válassz, aminek nagyon tömény vajas krémje van (sokszor a zsiradék dobja meg annyira a kalóriát és nem a liszt meg a cukormennyiség) meg ne marcipánosat, trüffeleset. Akár meg is kérdezheted az eladót, hogy mit tudna ajánlani :)

2013. jan. 31. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
*meggy
2013. jan. 31. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Cukor-lisztmentes, 'egészséges' sütit.

Nem halsz bele egy cukros sütibe sem, egyél amit szeretsz ha ilyen nagy politikai súlya van a dolognak :D

2013. febr. 1. 09:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ezt tényleg Táp írta vagy képzelődök és az ő fejéhez is pisztolyt tartanak, hogy ilyet írjon? :DDD
2013. febr. 1. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!