Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen édes dolgokat szoktatok...

Milyen édes dolgokat szoktatok enni diéta alatt?

Figyelt kérdés
Zabpelyhes ilyen olyan dologtól eltekintve. sajnos "függök" az édes iztöl,de nem tudom mit tehetnék.
2013. jan. 24. 00:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Édes almát, aszalt almaszirmot, egy-két kocka étcsokit.
2013. jan. 24. 00:26
 2/13 Mirk ***** válasza:
51%
Ma lekváros bécsi fánkot ettem, tegnap kókusz roládot, holnap marcipángolyót fogok.
2013. jan. 24. 00:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Két hónapig semmilyet,január-február a tisztulás ideje nálam minden évben,utána egész évben mértékkel ehetek minden félét.Gyümölcsteát cukor nélkül,és egy-két kiwit a második hónapban vagy narancsot,de az elsőben semmit.
2013. jan. 24. 00:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ma twixet ettem, tegnap sutit, amugy szoktam jegkremet, kekszet, amit kivanok. szamold a kaloriat meg a szenhidratot es akkor ehetsz edesseget. inkabb egyel minden nap egy-egy picit minthogy emiatt ne bird ki a dietat es abbahagyd. en 1200 kcal/150ch-t eszek egy nap es ebbe minden napra belefer egy pici edesseg.
2013. jan. 24. 05:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pudingot szoktam amit édesítővel csinálok. Van mikor vasárnap megeszek 1-2 sütit is. Ha igazán megkívánom akkor eszem édességet, nehogy átcsapjon később falásba.
2013. jan. 24. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Én 3. hete nem ettem semmit csak gyümölcsöt, mármint ami édes.

Pedig előtte... karácsonykor nem ettem még semmi édeset, nem kívántam, de szilveszter előtt megsütöttem egy rúd dobos roládot és egy tepsi fanta szeletet, szilveszterkor betoltam az egész rúd dobos roládot és a fantásból is jó párat, szinte remegtem érte. De ám előtte is nagy édes szájú voltam rengeteg csokit letoltam a torkomon.

De már nem is kívánom, napi 3 alkalommal eszek gyümölcsöt pl reggelire grape, tízóraira fél alma és uzsonnára is fél alma, így teljesen jól vagyok.

2013. jan. 24. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Gyümölcsöt egyél.

Ha valaki belekezd a diéta rendesen , akkor nincs olyan h 1-2 kocka csoki meg jaj diétás sütemény semmi ilyesmi akkor kő kemény diéta és kész nem lehetnek csalós napok az úgy hülyeség..

2013. jan. 24. 10:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne hülyeség? :D

Lassan 15 kilót leadtam úgy, hogy közben volt süti, csoki, minden sz*r.

2013. jan. 24. 11:21
 9/13 Mirk ***** válasza:

Ma is ettem egy fánkot. Minden nap eszek valami édességet.

Egy hónap alatt -4 kiló.

2013. jan. 24. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
en is 13 kilot fogytam ugy hogy minden nap volt edesseg. 72-59 en nem vagyok fanatikus, nekem fontosabb hogy kibirjam sokaig. kinek mi valik be
2013. jan. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!