Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen édes dolgokat szoktatok...

Milyen édes dolgokat szoktatok enni diéta alatt?

Figyelt kérdés
Zabpelyhes ilyen olyan dologtól eltekintve. sajnos "függök" az édes iztöl,de nem tudom mit tehetnék.
2013. jan. 24. 00:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha sütis diéta mellett lapos lesz a hasatok,-akkor minden elismerésem! Mert fogyni nem nehéz,de alakformálásba nem fér bele diéta alatt a "cukmis"....
2013. jan. 24. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Hat ezt nem ugy kell erteni hogy a kaja nagy resze csoki amit eszek, hanem minden nap van egy kis szelet csoki, vagy gofri vagy ilyesmi. Szamolom a kaloriat meg a szenhidratot es bizony minden napra belefer. Es meg a hasam is lapos :) miert szerinted aki vekony sose eszik edesseget? :) jo nyilvan nem vagyok fitneszedzo meg dietetikus, nem vagyok olyan izmos mint rubint reka de szerintem nem is kell. Szerintem ismerni kell onmagunkat es tudni hogy melyek azok a dolgok amikrol le tudunk mondani es mi lesz az ami rombadontheti a dietat. En pl nem ragaszkodom a nagy adagokhoz, egyszerre oke ha keveset eszek, de minden nap muszaj valami edes.
2013. jan. 24. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:

7-es:

Már pedig nincs igazad.

Találkoztam már dietetikussal és mondta hogy havonta 1-2 bűnözés belefér különben megint feladjuk a diétát és kezdhetünk mindent előröl. Sőőt ő mondta hogy akiknek szokott segíteni ha nagyon nem bírják ki csoki nélkül akkor egész nap megehetnek 2 tábla 80%-os étcsokit meg mellette töménytelen salit és akkor megint 2-3 hétig nem kívánják.

2013. jan. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!