Lehet enni diéta alatt édes-savanyú mártást rizzsel? (üveges)
Szia!
Hal tök egyszerű: ha fagyott állapotban van akkor csak simáb belerekod az edénybe egy kis vajon szépen párolod.Adj hozzá 3-4 szem fokhagymár fölaprítva, majd forgatni kell, hogy mind két oldal szépen megsüljön.Egy apró csipet só.
Ha nem fagyott akkor is így kell.
Édes savanyú mártást nem javaslom mivel az édes részében cukor is van. És az ebédre nem túl jó ötlet szetem.
Nem lehet. Szerinted mitől édes? (A cukortól.)
Különben meg műanyag, tele van állományjavítóval, ízfokozóval stb. Azok se használnak a fogyókúrának.
A rizs pedig szénhidrát, bár tény, hogy a jobbik fajta, feltéve, hogy barna rizst eszel. Azt lehet, de nem napi szinten.
Hal:
Tepsit kiolajozod, halatszeletre só, bors (mi pangasiust szoktunk), rá paradicsomkarika, rá bazsalikomlevél (szárítottból nem jó), rá mozarella karikák (nem pizzamozarell, hanem lötyis). Kb. 200 fokon, fólia alatt megsütöd, kb. 25 perc, közben a mozarella levet ereszt, annak nagy részét le kell merni, különben fő, nem sül. Ha megsült, fólia nélkül megpirítot a tetejét. Salátával, kigyóuborkával, retekkel isteni, a paradicsom valahogy nem megy hozzá. Én trappista kockákat is szoktam szórni a salátára, öntetet nem igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!