Gyilkos diéta? 3 alma/nap egy hónapig.
Figyelt kérdés
Kicsit túlzás a gyilkos szó, de a barátnőm kitalálta, hogy egy hónapon keresztül napi 3 almát fog enni, így akar fogyni. Szerintetek ezzel mennyi kilótól fog megszabadulni?
Szerintem leginkább izmot fog veszíteni, zsírt nem sokat. Lehet valami baja ettől a diétától? :/
2013. jan. 18. 18:59
1/6 anonim válasza:
Lehet baja. Könnyen kórház lehet belőle. Sőt, szinte garantált. Szerintem a gyilkos szó illik rá, de a diéta nem.
2/6 anonim válasza:
Elég idióta barátnőd van.Hát zsírt biztos nem sokat fog veszíteni ellenben izmot bőven...Próbáld meg lebeszélni, ha pedig annyira hülye, hogy csinálni akarja, adj neki két nagy büdös pofont...
3/6 anonim válasza:
szerintem meg te vagy a "barátnő",csak nem merted direktbe kiírni a kérdést,de sebaj,
egyébként szokták ezt modellek is csin,hogy amíg el nem érik a kitűzött súlyt,addig csak alma és ásványvíz,
tény,hogy mindkettő korlátlanul fogyasztható,és tuti a súlyvesztés,
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok a barátnő, mivel név és arc nélkül lehet kérdéseket feltenni, simán bevállaltam volna.
Nekem nincs bajom a súlyommal. (175 centi vagyok és 63 kilo.)
2013. jan. 18. 19:11
5/6 anonim válasza:
Sok kilótól, kevés zsírtól. Az almában nincs semmi, ami jól jönne diétázáskor. Cukor van benne, oszt' annyi. Az izmaink fehérjéből épülnek fel, ezért kell a protein az izomtömeg megtartásához. Napi 3 almával a haverod az izmait fogja lebontani elsősorban, tehát csak szarabbul fog kinézni, hiába lesz 10 kilóval könnyebb. Akkor inkább egyen napi 3 szelet csirkemellet, azzal többet ér el.
6/6 anonim válasza:
A napi 7 kiló alma már reálisabb étrend.Csak legyen ember a talpán aki meg tud annyit enni belőle.Maradok a napi 40-50 banánnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!