Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyilkos diéta? 3 alma/nap egy...

Gyilkos diéta? 3 alma/nap egy hónapig.

Figyelt kérdés

Kicsit túlzás a gyilkos szó, de a barátnőm kitalálta, hogy egy hónapon keresztül napi 3 almát fog enni, így akar fogyni. Szerintetek ezzel mennyi kilótól fog megszabadulni?

Szerintem leginkább izmot fog veszíteni, zsírt nem sokat. Lehet valami baja ettől a diétától? :/

2013. jan. 18. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet baja. Könnyen kórház lehet belőle. Sőt, szinte garantált. Szerintem a gyilkos szó illik rá, de a diéta nem.
2013. jan. 18. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Elég idióta barátnőd van.Hát zsírt biztos nem sokat fog veszíteni ellenben izmot bőven...Próbáld meg lebeszélni, ha pedig annyira hülye, hogy csinálni akarja, adj neki két nagy büdös pofont...
2013. jan. 18. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem meg te vagy a "barátnő",csak nem merted direktbe kiírni a kérdést,de sebaj,

egyébként szokták ezt modellek is csin,hogy amíg el nem érik a kitűzött súlyt,addig csak alma és ásványvíz,

tény,hogy mindkettő korlátlanul fogyasztható,és tuti a súlyvesztés,

2013. jan. 18. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem én vagyok a barátnő, mivel név és arc nélkül lehet kérdéseket feltenni, simán bevállaltam volna.

Nekem nincs bajom a súlyommal. (175 centi vagyok és 63 kilo.)

2013. jan. 18. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok kilótól, kevés zsírtól. Az almában nincs semmi, ami jól jönne diétázáskor. Cukor van benne, oszt' annyi. Az izmaink fehérjéből épülnek fel, ezért kell a protein az izomtömeg megtartásához. Napi 3 almával a haverod az izmait fogja lebontani elsősorban, tehát csak szarabbul fog kinézni, hiába lesz 10 kilóval könnyebb. Akkor inkább egyen napi 3 szelet csirkemellet, azzal többet ér el.
2013. jan. 18. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
A napi 7 kiló alma már reálisabb étrend.Csak legyen ember a talpán aki meg tud annyit enni belőle.Maradok a napi 40-50 banánnál. :)
2013. jan. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!