Egeszseg?

Figyelt kérdés

Ma 2 almat ettem es nem fer tobb belem

Most ilyenkor mit csinaljak?..

2013. jan. 17. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez mehetne egészség kategóriába kérdésnek.

Hogy ettél eddig? Mióta vagy étvágytalan? Mit érzel, miért nem tudsz többet enni?

Hogyhogy almát ettél, alapvetően egy első étkezés (reggeli) nem almával szokott indulni, vagy ilyen hagyományos gabonás kakaós akármivel, vagy zöldségekkel, húsokkal. Valamiért almát ettél, nem kívántál mást?

Nem volt hasfájásod, gyomorrontásod, emésztési problémád a napokban? Hányingert érzel/éreztél?

Ezek így a minimális kérdések szerintem, amiket orvosnak is elmondhatsz, ha elmégy.

2013. jan. 17. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Reggel nem vtam ehes aztan olxan 11 jorul aztan meg 2 korul ettem 1 almat es fogyozom mar 2 hete kb es osszeszukult a gyomrom elegge:S nem faj meg semmi hasonlok..
2013. jan. 17. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy elhiteted magaddal, hogy ez így jó lesz..

Vagy nagyon hamar elkezdesz normálisan enni. A fogyókúra nem számít, a fogyókúrázók 80-90%-a úgy sem ér el sikert, visszahízik, úgyhogy ez nem éri meg az egészség kockáztatását. Márpedig ha így folytatod, akkor néhány nap múlva már igazi gondok fognak jelentkezni, és akkor mindenképpen kezdened kell valamit a helyzettel. Miért nem előzöd ezt meg?

Akár már most is összedobhatsz egy fogyókúrás de tápláló kaját, én pár órája pároltam párolt zöldségeket, kis szalonnával (hús), tökéletes, minden tápanyagot megad a testnek, nem éhezem nem koplalok, nem szűkül össze a gyomrom..

És persze mivel rajtam nincsen fölösleges zsír, nem is fogyok de ez más kérdés. Ilyeneket kellene enni, 2 alma az sajnos semmi. Ha valamiért a gyümölcsevéssel szimpatizálnál, amit én nem biztatásból írok, de akkor rákeresel a '811 nyersvegán' kulcsszavakra, és eszel gyümölcsöt ahogy ők ajánlják, de akkor sem 2 almát mert ezzel tönkre fogod tenni magad. Ha gyümölcsöt eszel, akkor minimum hogy jóllaksz vele, azért akkora a gyomrunk amekkora, hogy teletöltsük jóllakásig, nem lehet arra játszani hogy majd összeszűkül, ez nagyon veszélyes!

2013. jan. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!