Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki segítene a kalóriaszáml...

Valaki segítene a kalóriaszámlálásba? (zöld kezet adok annak aki segít)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem diétázom csak kíváncsi lennék ma mennyit ettem, előre is köszi ha valaki segít. Szóval ebéd: egy adag majonézes tésztasaláta egy db sertéshússal. Nasi napközben: 2db narancs, és vacsorának most 2db főtt tojás + egy vajas teljes kiőrlésű tönkölyös kenyér. Kb hány kcal lehetett?
2013. jan. 20. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Kalóriát számolni úgy lehetne pontosan ha tudnánk miből mennyi volt grammra pontosan nyers állapotában., majonéz és tészta diéta alatt borzalmas. Az 1 db sertéshús lehet akár 50g és 300g között is, és még az alapján is változhat a kalóriatartam hogy mennyire volt zsíros. Így nehéz megmondani, megbecsülni meg fölösleges, mert diéta alatt nem árt számontartani mit eszel és mennyit, egyébként nem lesz meg a várt siker.
2013. jan. 20. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:
"Sziasztok! Nem diétázom csak kíváncsi lennék ma mennyit ettem"....
2013. jan. 20. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Tésztasalátának és kenyérnek akarod a kalóriatartalmát számolni? És ettől jobb lesz amúgy neked? Ez nagyon fura..
2013. jan. 20. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy adag? Mennyi az nálad, honnan tudjuk?
2013. jan. 20. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Na de itt a segítség kérdésedhez

1g fehérje kb 4kcal

1g szénhidrát szintén

1g zsír 9kcal

Nyers ételre vonatkozik nem elkészítve.

Gondold végig hány gramm volt ezekből az általad felsoroltakban és számold ki.

2013. jan. 20. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

nem tudom mit kell ezen ennyit problémázni..utánanéztem, ilyen kalóriatáblázatokat bárhol lehet találni.persze nem találtam pontosan olyat, hogy „tésztasaláta”, úgyhogy nézd el nekem, kerestem hasonlókat. és lehet, hogy totálisan eltér a valóságtól, úgyhogy ne erre alapozd a jövődet..

azért itt az eredmény:

1 adag tészta: 353 kcal (nem tudom, hogy a tésztasalátát hogy értetted. megettél egy egész tállal, vagy mondjuk csak a tányérre a hús mellé tetted..ha az utóbbi, akkor számítsd kb a felét)

100 g sertéshús: 159 kcal

2 db narancs: 82 kcal

2 db főtt tojás: 138 kcal

1 szelet teljes kiőrlésű kenyér: kb. 128 kcal

kicsi vaj: 3,5 kcal

ez így összesen: 863.5 kcal

2013. jan. 20. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2013. jan. 21. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!